Katılım yoğun oldu…

Katılım yoğun oldu…
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, AK Parti İl binasında aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından bir basın toplantısı gerçekleştirdi

Sözlerine Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu ve geçmişte kaybettikleri akraba, eş, dostları için Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Haluk Tan kentin sorunlarına ve çözümlerine dönük önemli açıklamalar yaptı.

ak-parti-samsun-milletvekili-aday-adayi-haluk-tan-‘sehre-sahip-cikmak-laf-ile-olmaz’1.jpg

İŞTE O AÇIKLAMA

Samsun Spor Bu Şehrin Markasıdır…

Yıllardır sporun içerisindeyim. Samsunspor’da Yönetim Kurulu Üyeliği ,Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü yaptım.

Samsun gibi hızla gelişen ,bölgesinin lideri bir ilin sporda da en önde olması ,lider olması gerekir.Samsunspor olmak üzere tüm spor kulüplerine sahip çıkacağız.

Bir Yatırım Merkezi Olmalıyız…

İş sektörünün her alanında çalıştım .İşçi de oldum,işveren de .Ticaret ve Sanayi Odasında yönetim kurulu üyeliği yaptı. İş dünyasının sorunlarını çok iyi biliyorum.

Yatırımcı ancak teşvik edilir ve kendini hissederse yatırım yapar.Yatırımı teşvik edecek en önemli kurum da siyasettir.Yatırımcının önünü açacağız.

Halkımız Ne Derse O…

BU halkı temsil etmek ,bu insanların vekili olmak için yola çıktım.

Asıl söz sahibi halktır.Bu bilinçle her zaman halkımızın sesi olacağım.

Toplumumuzun değerine ,kültürüne sahip çıkacağım ve kotuyacağım.

ak-parti-samsun-milletvekili-aday-adayi-haluk-tan-‘sehre-sahip-cikmak-laf-ile-olmaz’.jpg

Sivil Toplum Önde Olmalı…

MÜSİAD ,İlim yayma ,Vakfı ,Balkan Türkleri Mübadele Derneği ,Devgeriş Köyü Derneği gibi pek çok sivil toplum örgütü üyesi oldum.Yönetim kurullarında yer aldım.Sivil toplumu önemsiyorum.Sivil toplum gücünü biliyorum.Sivil Toplum Örgütlerimizi desteklemeliyiz.

Bir Şehir Olmalıyız…

Hiç kimseyi ötelemeden ,incitmeden herkese değer vermek sureti ile , her fikre sahip çıkarak ilimizde istişare kültürünü açığa çıkaracağız .Sürekli insanlarımızın içinde olarak hizmet memnuniyetini ve halkımızın beklentilerini anlayacak ve hizmetlerimizi onagöre şekillendireceğiz.

İşsizlik Kaderimiz Değil…

İşsizlik yeni çağın global bir sorunudur.İstihdam sorunları çözülürse şehrimizde huzur ve mutluluk ortamı daha da artacaktır. Samsun’un çocukları kendi şehirlerinde rahatlıkla iş bulmalı ve kendi şehrine hizmet etmelidir.Yatırımcıyı ilimize çekerek istihdamı artıracağız.

Şehre Sahip Çıkmak Lafla Olmaz…

‘Samsun bir turizm şehridir,tarım şehridir,spor şehridir…’diyoruz.Ancak tarımdaki payımız ,turizm deki payımız nedir biliyormuyuz?Şehre sahip çıkmak lafla olacak iş değildir.Bu şehri gerçekten marka şehir yapmak istiyorsak hep birlikte çalışmalı ,uyum içerisinde olmalıyız.Samsun iin birlik olacağız.

Değerler Olmadan İlerleme de Olmaz…

Milli,manevi değerlerimize her zaman sahip çıkacağız.Bizi biz yapan bu değerlerdir.

Zengin kültürel mirasımız bizim en değerli hazinelerimizdendir.Değerler bilinciyle yetişmiş ,kültürel değerlerine bağlı bir gençlik istiyoruz.Gençlerimizi yozlaştırmaya ,yolundan uzaklaştırmaya kimsenin gücü yetmez.

Samsun İçin Çalışan Herkez Samsunludur…

Bu şehirde yaşayan ve bu şehre katkı sağlayan herkes Samsunludur,hemşerimizdir.Herkesi sevgiyle saygıyla kucaklayacağız.Bu şehirde yaşayan herkesi ‘Ben bu şehir iin ne yapabilirim …’diye düşündüğümüzde işte o zaman bir dünya şehri olabiliriz, her alanda marka şehir olabiiriz.

Kurumlar arasında işbirliği ve uyum olmazsa olmazdır.Kavgalardan,hiziplerden bir yere varabilmemiz mümkün değildir.Bu şehrin hedefleri için katkısı olacak herkesle bir araya geleceğiz, herkesi bir araya getireceğiz.Kurumlar arasında küslük olmaz .’Birlik ve uyum ‘, çalışmalarımızın anahtarı olacak.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

2015 Haziran Genel Seçimleri hepimiz için ,Samsun’umuz için ,ülkemiz için hayırlı olsun.Bu seçim sadece ülkemizi değil ,bütün mazlum coğrafyaları ilgilendiriyor.Güçlü bir TÜRKİYE demek ,Mısır’da Filistin’de Suriye’de ve dünyanın daha pek çok yerindeki kardeşlerimiz için de güç demektir,güven demektir.

Güvenli yarınlar ve güçlü bir gelecek için hep birlikte beraber olalım.Omuz omuza geleceğin Türkiye’sini inşaa edelim’ ifadesini kullandı.

HALUK TAN KİMDİR

1971 yılında Samsun’da doğdu.

İlk,orta ve lise öğrenimini Samsun’da tamamladı.

ONDOKUZ MAYIS Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden mezun oldu.

1995 yılında Biyoloji Öğretmenliği görevine başladı.

1996-2001 yılları arasında Yaşar Holding’de Bölge Yöneticisi olarak görev yaptı.

2001 yılında kendi işletmesini kurdu.

Metro Organizasyon ,AVGYO,Mepet,Samsun Gıda firmalarında Yönetim Kurulu Üyeliği,VANET Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

Samsun TSO Meclis Divan Katipliği ,TSO Yönetim Kurulu Üyeliği, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeliği ,Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü görevlerinde bulundu.

MÜSİAD,İlim Yayma ve Eğitim Vakfı,Balkan Türkleri Derneği ,Samsun Mübadele Derneği ve Devgeriş Köyü Derneği gibi bir çok sivil toplum örgütünde üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yapmıştı.

Halen Avrasya A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir