ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

KATİL AMERİKA

KATİL AMERİKA

"Katil Amerika".  bu söz, sevdiğim ve sürekli dinlediğim merhum Ozan Âşık Mahsuni Şerifin parçasıdır.

1970'li yıllar 6. Filo Türk karasularına girdiğinde eylemler yapılmış Amerikan karşıtlığı o yıllarda da boy göstermişti. Aradan 50 yıla yakın bir zaman sonra Amerika yine gündemimize girdi. Zaten her konuda gündemdeydi ama bu sefer FETÖ ve PYD’ye ağır silah, zırhlı araç yardımıyla gündemde.
Amerika bize hiçbir zaman dost olmamıştır.
“Gavurdan dost, ayıdan post olmaz” misali dünya Jandarmalığına soyunan Amerika dünyanın her bölgesinde, kan emen bir vampir görüntüsünde ya sahnededir, yada perde arkasındadır.
Şimdi diyoruz ki PYD terör örgütüdür PKK’nın yan koludur. O diyor ki, öyle değildir, ben her türlü yardımı yaparım diyor, kimse de karışamaz diyor.

Obama’dan sonra şimdi yeni bir başkan seçen Amerikalılar yeni seçilen başkan daha göreve başlamadan saçmalamalar yaptı.

Türkiye müttefikimiz diyorlar el altından gereken namussuzluğu da yapıyorlar. El Kaideyi kuran Amerika; Afganistan, Pakistan ve diğer İslam ülkelerinde kan kusturdu. Sonra El Kaideyle ters düşünce El Kaide İkiz Kuleleri indirdi ve zaman sonra da El Kaide Liderini öldürdü. Şu an El Kaide pasifize edilmiş bir örgüt konumuna getirilmiş bir haldedir.

Amerika yıllardır terör örgütleriyle hep işbirliği içerisindeydi. Yıllar önce çekiç gücü ülkemize getirenler içinde Amerika baş roldeydi PKK'nın güneyde konuşlanmasını sağlayandır. Amerika petrolün olduğu her yerde Amerika vardır var olacaktır. Bugün Orta doğuda ki tüm örgütlerin arka planında Amerika gerçeği yatmaktadır.
Taliban, El Nusra, El Kaide, PYD, PKK, dev-sel, dev-genç, TKP vb. tüm örgütlerin arkasında Amerika vardır.

Şimdi de FETÖ oluşumunda arkasında Amerika ve dış güçler vardır. Peki biz hep dost ve müttefik gördüğümüz dediğimiz Amerika bize dost mudur, düşman mıdır Siz karar verin şimdi Amerika PYD ve ağır silah füze veriyor. Bize de siz rahat olun siz müsterih olun diyor.
Diyor ki; size karşı kullanılmayacak demek istiyor. Peki kullanıldığı alan neresi Müslüman’a karşı kullanılmayacak mıdır?  Biz susalım, ses çıkarmayalım öyle bir dünya yoktur olmaz da. Amerika’ya her gittiği yer mezar ölüm olmuşsa orta doğuda olacaktır, Suriye’de olacaktır.
Değerli okurlarım, Amerika bize dost değildir, dost ta olmayacaktır. Şimdi bizim liderlerimiz ve bürokratlarımız Amerika’dadır. Onlar Amerika’ya gerekeni söyleceklerdir.

Biz 1923 de bağımsızlığımızı ilan etmiştik. Ama bu zamanda kadar ülkeyi yöneten idareciler hep Amerikancı olmuşlardı.
Şimdi işlemler ve her şey farklı olacaktır. Amerika Orta Doğu’da Türkiyesiz başarılı olamayacaktır. Bunu en sonunda anlayacaktır ama iş işten vazgeçmiş olacaktır. Türkiye Askeri konumda Ortadoğu’nun Lider ülkesidir.

Bugün Türk Ordusu dünyanın en güçlü ordusu olduğunu Suriye’de kanıtlamıştır. Amerika katildir, Amerika menfaatçidir, Amerika kalleştir. Yazımın başında da söylediğim gibi Amerika'yı rahmetli Ozanımız Mahsuni Şerif anlatmıştır bu gerçek böyle bilinmelidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi