ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

KATAR VE İLERİSİ!..

KATAR VE İLERİSİ!..

Ortadoğu kaynıyor!.

Ortadoğu kan kaybediyor. Siyonizm'in Türkiye'yi dışarıdan yıkma planlarından, ayak oyunlarından biri de bir avuç  ama yüreği ile büyük Katar'ı yıkma planıdır. 

Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan' a her türlü  desteği sağlayan Katar'ı yıkma yağmalama çalışmalarına start verilmiştir.

Yıllardır Ortadoğu da akan kan'a, rağmen bir araya gelemeyen mason Arap ülke liderleri, Katar için acil bir araya gelip, toplanarak yaptırım kararı alabilmektedirler.

Ne acınacak bir sendrom, ne içler acısı bir durum...

Son yılar da Türkiye, hem içten, hem dışarıdan  böyle saldırılara  uğramasına rağmen ayakta durmayı başarmıştır.

Salı günü Ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Rabia'ya takmış kafayı. Cumhurbaşkanı bu işaretin ve 4 parmağın ne anlama geldiğini açıklamasına rağmen Kılıçdaroğlu'nun, buna karşı çıkması akıllarda abes söylemleriyle dikkati çeken ana muhalefet liderinin yanlış yolda olduğu aşikardır.

İhvan grubunu desteklediğini dile getirmesi en büyük gaftır. Siz ihvanı terör örgütü kabul ediyorsanız, Cumhurbaşkanı demiyor mu; tüm terör örgütlerine karşıyım diyerek.

Peki nereden nasıl ilişkilendireceksiniz merakla bekliyorum.

Çok sancılı bir dönemden geçiyoruz. Türkiye'yi sıkıştırmak için her hamleyi yaparak Türkiye'yi sıkıştıramaya çalışmaktadır. Anayasa referandumunda Avrupa, şimdi de Katar'la sıkıştırmak amaçlandığı açıktır. Türkiye bu işi siyasi yolla çözülsün dese de; içeriden bu işin boyutunun nereye varacağının hesabı da yapılmaktadır.

Trump'ın Arabistan ziyaretinin ardından bu gelen bu gelişme çok düşündürücüdür.Katar Emir'inin izlemiş olduğu akılcı siyaseti bahane eden Siyonizm yandaşı Arap Liderler, Katar' da darbe yapmak isteseler de başarılı olamayacaktırlar. Hani deriz ya!. Araplar hep arkadan vurdu!. Şimdi de aynı dolaylı yoldan da olsa bu oyun onanmaktadır.

Lawrens ölse de oyunlarına devam etmektedirler.  Orta doğu da ve güney' de işler daha çok karışacaktır. Karışan, akan kan islam ülkelerinin kanı olunca sorun yoktur. Çünkü ölen Müslüman'dır. Ne cahillik. Ne ahmaklık!. Ve yıllarca İran'ı da karıştırmaya çalışmaktadırlar. İran çok zıplamanın esamesini görmektedir. Suriye' de izlediği politika başına bela olacaktır. Kısaca çok büyük bir oyun oynanmaktadır.

Arap Ülkelerini birbirine kırdırmak, büyük oyunlarını hedefe ulaştırmak için büyük mücadelenin sonu da mutlaka gelecektir. İran Meclisini karıştıran, bomba patlatan Siyonizm, ileri ki günler de daha büyük provokasyonlar ve oyunlarını da sürdürecektir.

15 Temmuz' da FETÖ'yü harekete geçiren Siyonizm, bunda başarılı olamayınca farklı, daha büyük  ve ayrıca daha tehlikeli hamleler yapmaktadır ve yapmaya devam edecektir.

Eğer Katar'a bir savaş açılırsa Emir Türkiye'ye sığınırsa, savaş kaçınılmaz olacaktır. Ama burada stratejiyi iyi takip edilmelidir. Türkiye'nin araya girmesi ve gerginliği yatıştırmaya çalışması ne kadar önemli olduğunu sonradan anlayacağız. Çünkü Avrupa ve Dünya Erdoğan' ı ve AK Parti iktidarını yıkmak ve kendi buyruğuna girecek iktidarı istemektedir.

Dışarıda bunlar olurken, İçerde de ana muhalefet parti lideri bu oyunlara çanak tutmaktadır. Ayrıca ülkem içinde de AK Partiden kurtulmak için küçük partilerde sinsi çalışmalar yapmakta gizli birliktelikler peşinde olduğu inancımı da buradan söylemek istiyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi