Karne tatili yoğunluk yaşattı

Karne tatili yoğunluk yaşattı
İstanbul Havalimanı’nda yarıyıl tatili yoğunluğu yaşandı

İlk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrenci ile birlikte bu kurumlarda görev yapan öğretmenler için 2 hafta sürecek yarıyıl tatili başladı. Tatili şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul Havalimanı’na akın etti. Yolcular, terminal girişlerindeki kontrol noktalarından geçerek, iç ve dış hat terminallerinde check-in ve bagaj işlemlerini gerçekleştirdi. Bu sırada küçük çocukların da İGA İstanbul Havalimanı’nda bulunan oyun alanlarında tatil öncesinde de doyasıya eğlendiği görüldü.

Yarıyıl tatilini memleketinde annesiyle birlikte geçireceğini belirten İstanbul’da görevli Matematik Öğretmeni Muhammet Özdemir, öğrencilerine seslendi. Özdemir, "Yarıyıl tatilinde hem çalışsınlar hem de eğlensinler. İlk dönem iyi geçti, ikinci dönem daha sıkı çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

Ailesiyle birlikte yarıyıl tatilini Mardin’de geçireceğini aktaran dördüncü sınıf öğrencisi Hevidar Güleç, "Tatilde havuza gireceğim, buradan tüm arkadaşlarıma iyi tatiller demek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir