KARAYOLUNDA BOMBA PANİĞİ

KARAYOLUNDA BOMBA PANİĞİ
Samsun-Ordu karayolu üzerinde terk edilmiş halde bulunan araç polis ve jandarma ekiplerini alarma geçirirken bomba ihtimali üzerine kamyonet üst düzey güvenlik önlemleri altında arandı

Edinilen bilgilere göre; Samsun-Ordu Karayolu Çarşamba İlçesi Dikbıyık Mahallesi üzerinde yol kenarında terk edilmiş halde bulunan 34 DL 5765 kamyonet İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Ekipleri’nde hareketli saatler yaşattı.

Çarşamba İlçe Jandarma ve Dikbıyık Karakol Komutanlığı ekiplerinin şüpheli araç ihbarı ile birlikte araç çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden de destek alan Jandarma ekipleri Samsun-Ordu Karayolu’nu 20 dakika süreyle trafiğe kapattı. Yol kenarında terk edilmiş halde bulunan ve İstanbul’da bir temizlik şirketine ait olduğu öğrenilen 34 DL 5765 plakalı kamyonetin düz kontak yapılarak İstanbul’dan çalınıp ve Dikbıyık Mahallesi’nde yol kenarında terk edildiği öğrenildi.

Jandarma Ekipleri, Samsun Jandarma Komutanlığı’ndan getirilen bomba arama köpeği eşliğinde önce araç etrafında ve içerisinde bomba aratıldı. Daha sonra Jandarma görevlileri aracın kapısını açarak aracın içerisinde önce köpeğe bomba arama köpeğine bomba ve uyuşturucu aratıldıktan sonra aracın temiz olduğu belirlendi. Araç çekici ile olay yerinden kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.  

bomba1.jpg

bomba3.jpg

bomba2.20151004010303.jpg

bomba4.jpg

bomba5.jpg

bomba6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber