Karaoğlu’ndan Salıpazarıspor’a Veda

Karaoğlu’ndan Salıpazarıspor’a Veda
Salıpazarı Belediyespor’u geçtiğimiz sezon namağlup olarak şampiyon yapan takımın mimarlarından İsmail Karaoğlu Salıpazarı takımı ile anlaşamayarak yollarını ayırdı

1. Amatörden Süper amatöre namağlup olarak çıkan Salıpazarı takımının hocası İsmail Karaoğlu, yaptığı açıklamada ; Salıpazarı sporda geçen yıl yönetici ve futbolcu kardeşlerimle ciddi bir çalışma sonunda takımımızı şampiyon yaparak Süper lige çıkarma başarısını gösterdik. Bu sezon içinde kulüp başkanı Yaşar Aslan ve yönetici Mustafa Akgül ile görüştüğümüzde benimle çalışmak istediklerini ifade ettiler" dedi.

Karaoğlu, "Yaptığımız görüşmelerde takımın ekonomik yapı açısından gerekli koşullarının Hedef ve başarı odaklı bir yapılanma ile bizi buluşturamayacağı kanaatim nedeniyle kendilerinin teklifini kabul etmedim. Çalıştığım süreç içerisinde benden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Halil Akgül,Kulüp Başkanımız Yaşar Aslan ve idarecilerimize Salıpazarıspor’a gönül veren sporseverlere teşekkür ediyorum. Medeni bir şekilde yollarımızı ayırdığımız kulübüme Süper Amatör ligde başarı diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor