Karanfil: "Zaman Hesap Kitap Zamanı Değil‏"

Karanfil: Zaman Hesap Kitap Zamanı Değil‏
Aday adaylık sürecinin sona ermesine müteakip ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Aslan Karanfil bir haftada 17 ilçe ziyareti yaparak partililerle buluştu.

"Dün olduğu gibi bundan sonra da hak olanın safında yer alacağım" dediği açıklamasının ardından ilçe ziyaretlerine başlayan Aslan Karanfil, gittiği her yerde partililer ve vatandaş tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Listede yer alamamasına karşın yaptığı açıklama ve sonrasındaki çalışmalarıyla partili-partisiz her kesimin saygı ve taktirini kazanan Karanfil:

"Hayatımın hiçbir döneminde gelecek üzerine pazarlık  yapmadım. Eğitimimi ve sonrasındaki kariyerimi hükümetlere değil Devletime borçluyum. Bu gün çıktığım bu yolda da o borcu ödeme, milletime ve hemşerilerime faydalı olabilmenin ötesinde bir ajandam olmadı olamaz. Dolayısıyla devlete ve millete hizmeti  listeye girmeye, sıralamada iyi yerde olmaya indirgemek her şeyden önce inandığımız değerlerle bağdaşmaz. Memleketin ekonomik, siyasi,  kültürel ve ahlaki durumu ortada. Zaman hesap kitap zamanı değil;  bir ve birlikte olmak zamanıdır. Bizler de bu noktada dün olduğu gibi bu gün de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Her gittiği ilçelerde partililerin yanı sıra STK, Dernek ve Vakıfları da ziyaret eden Karanfil, teşkilatlarla birlikte kendisine ihtiyaç duyulan her noktada çalışacağının altını bir kez daha çizerek içinde bulunulan durumu ve vahametini her platformda anlatacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir