Karanfil, “Bizimle Yürü Samsun”

Karanfil, “Bizimle Yürü Samsun”
MHP Samsun Milletvekili aday adayı Aslan Karanfil, partisinin Canik ve Bafra ilçe teşkilatlarının düzenlediği programlar kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Sabahın ilk saatlerinde Canik'te Mekke Caddesi üzerinde MHP Canik İlçe Başkanı Metin Özdemir ve partililerle birlikte esnafı ziyaret eden Karanfil esnafın derdini dinledi. Cadde üzerinde bir çok tanıdığıyla karşılaşan ve destek sözü alan Karanfil, "8 Haziran sabahı farklı bir Türkiye'ye uyanacağız. Bu seçimlerde, herkesin elini vicdanına koyup, memleketinin geleceğini düşünmesi ve sandığa öyle gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye'nin uyanışı olacak bu seçim. Ülkenin bu kötü gidişatına dur demek için sandığa üç hilalın damgasını vuralım" açıklamalarında bulundu.

85,.jpgMHP Samsun Milletvekili aday adayı Aslan Karanfil, Canik ilçesindeki ziyaretlerini tamamladıktan sonra MHP Bafra İlçe Teşkilatı'na gitti. Burada MHP Samsun Milletvekili aday adayları Akın Üner, Haydar Aksu ve İlyas Yurtsever ile karşılaştı. Parti binasında bir süre diğer aday adayları ile sohbet eden Karanfil, 2015 seçimleri için aday adayı olan her isimin gerçek milliyetçi ve kaliteli kişiler olduğunu belirterek, "Bu seçimlerde Samsun'da olduğu gibi tüm illerimizde gerçek milliyetçi dostlarımız taşın altına elini koydu, rengini belli etti. Ve benim gibi bürokratlarda tabiri caizse gemileri yaktı.  Biz teşkilatlarımız olarak, aday adaylarımız olarak birlikte yürüyoruz. Ve tüm Bafra'yı, tüm Samsun'u, tüm Türkiye'yi bizimle yürümeye davet ediyoruz" dedi. İlçe teşkilatındaki toplantının ardından Bafra meydanında bulunan esnafları ziyaret eden Karanfil, bir çok esnaftan destek sözü aldı.

564,.jpg

Bafra dönüşü Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret ederek bir süre sohbet eden Karanfil son olarak, Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği'nde başkan Nedim Akkoyunlu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

HABER MERKEZİ 

54654.jpg

56454u.jpg

75586.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel