Karal, Köktaş’a hayran kaldı

Karal, Köktaş’a hayran kaldı
Samsun İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti

 

AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Fuat Köktaş ile görüşen Karal, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Parti çalışmaları kapsamında Samsun'a gelen AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Fuat Köktaş tarafından karşılanan İl Koordinatörü Hasan Karal, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile düzenlenen toplantı öncesi Başkan Köktaş ile bir saat baş başa görüşme yaptı. Daha sonra İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal'a, yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda teşkilatın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verilerek sunum yapıldı.

Toplantı sonrası konuşma yapan AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal, "AK Parti Samsun İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. İl Başkanımız Fuat Köktaş'ın iyi bir teşkilatçı olduğunu Samsun'u toparlayacağına inancımız tamdır. Toplantımız da göreve geldikten sonra ki süreçteki yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Burada mevcut yönetimin görevinin başında olduğunu ve Samsunda birlik ve beraberliğin sağlandığını çok iyi gördük. Önümüzdeki süreçte il teşkilatımız da daha önce görev yapmış, şuan da görevlerini sürdürmekte olan herkesi bir araya getirerek yerel seçimlere en iyi şekilde Samsun'u hazırlayacaklarına inanıyoruz" dedi.

AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal’ın Köktaş ziyareti ve yönetim kurulu toplantısı sonrasında ki açıklamaları ile AK Parti Samsun’da yıllar sonra bu kadar huzurlu bir yönetim ve birlik ile beraberliği sağladığı için teşekkür ettiği ve bunu uzun zamandan beridir beklediklerini ama başaramadıkları için sıkıntılar yaşandığını artık dedikodu ile il ve ilçe teşkilatlarının huzursuz edilmeyeceğini tek vücut bu yönetimle beraber yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanacaklarını işaret etti. Bu sonuçla Köktaş’ın görevden alınacak dedikoduları da son bulmuş oldu. Köktaş’ın koltuğunun artık sorunsuz olarak sağlamlaştırıldığı ve hevesle bekleyenlerin ise hayal kırıklığına uğradıkları konuşulmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel