Karadeniz Gürcü Federasyonu geliyor

Karadeniz Gürcü Federasyonu geliyor
Batum Türk – Gürcü İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Dikme, Karadeniz Gürcü Kültür Dernek Federasyonu kurulacağının müjdesini paylaştı

Batum Türk – Gürcü İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Dikme, önceki gün Salıpazarı ilçesinde, Salıpazarı Batum Acara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılış programında yaptığı konuşmada yeni bir gelişmeyi paylaştı. Dikme, konuşmasında bölgede sayıları artan gürcü kültür derneklerinin Karadeniz Gürcü Kültür Dernek Federasyonu çatısı altında toplanacağını belirtti.

karadeniz-gurcu-federasyonu-geliyor-2.jpg
Kurulacak Karadeniz Gürcü Federasyonu Başkanı’nın Çarşamba Gürcü Kültür Derneği Başkanı Ömer Semiz’in olacağı öğrenilirken Dernek Başkanı Semiz, birliktelik mesajı verdi. Semiz açıklamasında, “Biz Gürcü kültürünü seviyoruz. Bu memleketin harcıyız. Bizim memleketimizin insanlarının zenginliği olarak görüyoruz. İnşallah daha fazla zengin olacağız. Hep beraber bu kültürü yaşatalım. Hep birlik ve beraberlik içinde olalım. Çok heyecanlıyım. Derneklerimizin de bir araya gelmesi önemli bir olay. İnşallah bunu başarırız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber