KARA: ‘DAHA İYİ HAZIRLANACAĞIZ’

KARA: ‘DAHA İYİ HAZIRLANACAĞIZ’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara,” Aldığımız bu güzel galibiyet ile Ladık Belediyespor maçına daha iyi hazırlanacağız ”dedi.

‘KAZANDIK MUTLUYUZ’

Havza Belediyespor maçını değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara,” Samsun derbisi niteliğini taşıyan maçın hazırlıklarını tamlayarak, bu haftaki rakibimizin karşısına çıktık. Her iki yarıda bulduğumuz gol pozisyonlarını iyi değerlendirdik. Havza Belediyespor karşında alınan bu güzel galibiyetten sonra futbolcularımı kutluyorum. Böylece ikinci galibiyetimiz sahamızda almış olduk. Bunun devamını getireceğiz” diye konuştu.

‘GÜZEL BİR MAÇ OLACAK’

Havza Belediyespor maçı sonrası Samsun’un ikinci derbi niteliğini taşıyan ile Ladık Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Kara,” Öncelikle ilimizin üçüncü takımı olan rakibimizle hafta sonu deplasmanda karşılaşacağız. Her iki takım arasında geçecek olan maçın önemini biliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı ona göre yapacağız. Güzel bir maç olacağını biliyorum. Kazanan taraf dostluk olacak inanıyorum “dedi. 

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir