KAR: “ANKARASPOR’U ŞİKAYET EDECEĞİZ”

KAR: “ANKARASPOR’U ŞİKAYET EDECEĞİZ”
Samsunspor Başkanı Emin Kar, hafta sonu deplasmanda oynanan Ankaraspor-Samsunspor maçının ardından çıkan olayların fotoğraflarını göstererek, gerekli yerlere şikayetleri yapacaklarını söyledi.

Hafta sonu Ankara’da oynanan Ankaraspor-Samsunspor maçında çıkan olayların, rakip takım oyuncusu Abdullah Karmil’in üzerinden başlamasına üzüldüklerini belirten Samsunspor Başkanı Emin Kar, “Ben takımın başına geleli birçok deplasmana gittik. Tüm takımlar bize geldi. Ama hiç bu kadar bir deplasmanda kötü muamele ile karşılaşmadık. Bu kadar kötü muameleyle benim oynadığım dönemde de hiç karşılaşmadım. Bize her gelen takımlara son derece misafirperver olarak davranıyoruz. Bizim de gittiğimiz çoğu deplasmanlarda da aynı misafirperverliği görüyoruz. Hayatımda Ankaraspor maçı kadar kötü bir deplasman, kötü karşılama görmedim” dedi.

“LİGİ BİRİNCİ BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Olayların maç öncesi başladığını belirten Başkan Kar, “Neticesinde maçın başlamasına 3-5 dakika kala Ankaraspor’un başkanı olarak görülen ama görünüşte Ankaraspor’un başkanı olmayan Ahmet Gökçek, müthiş bir koruma ordusu ile maça geldi. Bu normaldir. Bize maç boyunca bir bardak su bile vermediler. Bizimle birlikte maçı izlemeye gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden’e de aynı muameleyi yaptılar. Saha içerisinde başta Ankarasporlu oyuncu Abdullah Karmil, daha sonra Galip Güzel’in inanılmaz sert futbolu ve agresif olmaları, burada da maçın hakeminin bunlara müsemma göstermesi bana göre olayların başlamasındaki başlıca nedenlerindendi. Sahanın içerisinde sertlik olabilir. Hakem buna göz yumabilir. Abdullah ve Galip’in, özellikle antrenörleri Osman Özköylü’nün, maçın 4. hakemi çizginin tamamen dışında kalması maçın biraz sert geçmesine neden oldu. Biz 14 haftadır yenilmiyorduk, onlar da 11 haftadır liderdi. Ama onların liderlikten olmaları bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi değerlerimizin, puanlarımızın peşindeyiz. Biz ligi birinci bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

“ANKARASPOR’U GEREKLİ YERLERE ŞİKAYET EDECEĞİZ”

Gerekli yerlere şikayetlerini bildireceklerini vurgulayan Başkan Kar, “Daha 18 yaşında olan bir kalecimize, Abdullah Karmil’in ‘daha 3 günlük çocuksun, bu kadar vakit geçirilir mi’ diyerek üzerine saldırdı. Daha sonra benim yanımda oturan Ahmet Gökçek ve yanındaki korumalarla beraber sahanın içerisine kadar giderek bütün futbolcularla tartışmıştır. Ankarasporlu Abdullah Karmil ve Galip Güzel’in provoke hareketlerine rağmen bir tane seyircimiz sahaya girmedi. Devre arasında Ahmet Gökçek’in talimatı ile 15-20’ye yakın kişi ve üzerilerinde ilk önce mont daha sonra Ankaraspor forması ile beraber sahaya 1.5 metre boyundaki kokteyl masasını aşağıya attılar. Ne yazık ki, devletimizin polisi kokteyl masasını alıp dışarı çıkarttı. Olayların Abdullah üzerinden başlaması bizleri çok yaralamıştır. Onun için gerekli olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, Türkiye Futbol Federasyonu’na, MHK ve ilgili her yere raporlarımızı yazarak bugünden itibaren şikayetlerimizi bildireceğiz. Yediğimiz gazdan dolayı halen düzelmiş değilim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir