Kapkaç çetesi yakalandı

Kapkaç çetesi yakalandı
Anadolu yakasında çeşitli ilçelerde kiraladıkları araçlarla kapkaç yapan 3 kişilik çete, Ümraniye de kıskıvrak yakalandı. Zanlıların bir kadının çantasını çalmaları, kameralar tarafından da görüntülendi.

Kartal, Çekmeköy, Beykoz ve Ümraniye de kiraladıkları araçlarla kapkaç yapan 3 kişilik çete, son işlerinde Ümraniye'de yakalandı. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri S.U., E.Ö. ve A.K. isimli zanlıları, yaptığı fiziki takip sonucu kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şahısların evlerinde yapılan aramalarda kapkaç mağdurlarına ait kredi kartları ve kimlik kartları ele geçirildi. Asayiş büroda mağdurlar tarafından teşhis edilen zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri teslim edildi.

KAPKAÇ ANI KAMERADA
Kapkaç çetesinin gerçekleştirdiği olaylar güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde mağdur kadın yolda yürürken kiraladıkları araçla gelen zanlılar kadının omzunda asılı çantayı alarak kaçıyor. Neye uğradığını anlamayan kadın olayın şokunu atlattıktan sonra bağırmaya başlıyor. Çantayı alan zanlılar ise olay yerinden hızla kaçıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş