“KAPATMA SÖZ KONUSU DEĞİL”

“KAPATMA SÖZ KONUSU DEĞİL”
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Salıpazarı’nda PTT’nin kapatılması ile ilgili basında çıkan haberle ilgili açıklama yaptı. Akgül “İlçemizde PTT’nin kapatılması söz konusu değil” dedi

Son günlerde basında ve sosyal medyada Salıpazarı PTT Müdürlüğünün kapatılacağı ile ilgili haberler ve yapılan yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “ Olayın takipçisiyiz. PTT’nin kapanması diye bir şey yok. PTT Türkiye genelinde yedi yüz ilçede Müdürlükleri Şubeye dönüştürme kararı aldı. Bu sadece Salıpazarı ilçemizde uygulanan bir durum değildir.

Vatandaşlarımızın mağduriyeti söz konusu değildir diyen Başkan Akgül, “Salıpazarı PTT Şubesinde muhasebe bölümü hariç bütün birimler hizmet vermeye devam edecektir. Vatandaşlarımızın PTT’den kullanacağı kredi işlemleri dışında, Kargo ve posta hizmetleri ile bugüne kadar yürütülen bütün hizmetler ilçemizde PTT tarafından aynen yürütülmeye devam edecektir. Bırakın kapatılmasını biz Şubeye dahi dönüşmemesi için girişimlerimizi sürdürüyoruz ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber