Kapak yine sevindirdi!...

Kapak yine sevindirdi!...
ÇABED tarafından geçtiğimiz yılsonlarına doğru başlatılan ve kampanyanın ilk etabında toplanarak teslim edilen mavi kapaktan elde edilen 1 adet tekerlekli sandalye engelli bir vatandaşa verildi

 

Mavi Kapak Kampanyası ile engellilerin tekerlekli sandalyeye kavuşmalarını sağlamak amacı ile geçtiğimiz yılsonlarına doğru başlatılan mavi kapak kampanyası çerçevesinde toplanan kapakların teslim edilmesi ile elde edilen 1 tekerlekli sandalye ÇABED başkanlığına teslim edildi.  ÇABED kapak toplama kampanyasından kazanılan 1 adet tekerlekli sandalyelerini teslim aldıklarını belirten Dernek sekreteri Sevim Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Deniz, “Çoğuna kapakları teslim etmeye gittiğimiz gün söylediğim cümle abes gelmişti. Ancak gelin görün ki, o kapaklar işte bu gün tekerlekli sandalye olarak Dernek binamıza yine teslim edildi. Bizlere destek veren ve engelli arkadaşımızı sevindiren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.” diyerek konuştular.

Tekerlekli Sandalyesine kavuşan engelli Halit Yazıcı, yeni sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Yazıcı, sandalyesinin almanın mutluluğunu şu kelimelerle dile getirdi: “Bu sandalyeyi aldığım  için çok mutluyum. Gerçekten güzel bir duygu. Mavi Kapak Kampanyasına duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mavi Kapak Kampanyası ile Tekerlekli Sandalyesine kavuşan Halit Yazıcı, Başkan Kerim Deniz’den sandalyeyi aldıktan sonra test etti.

HABER:Kenan GÜN- Nurhan GÜZEL

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber