KANSERDEN OĞLU ÖLEN ACILI BABANIN İDDİASI

KANSERDEN OĞLU ÖLEN ACILI BABANIN İDDİASI
SAMSUN'DA KANSER HASTALIĞINDAN OĞLU ÖLEN İŞ ADAMI AYDIN SÖNMEZ, KANSER HASTALARI İÇİN YURT DIŞINDAN GETİRİLEN İLAÇLARIN SAHTE OLDUĞUNU İDDİA EDEREK SAMSUN CUMHURİYET SAVCILIĞI'NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Samsun'da kanser hastası olan oğlunun 11 ay 10 gün hastanede tedavi gördükten sonra ölmesi üzerine yurt dışından getirtilen kanser ilacının hasta olduğunu iddia eden acılı baba Aydın Sönmez, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 
Samsun'da evli 1 çocuk babası 51 yaşındaki oğlu Zeki Sönmez, kanser hastalığına yakalanan ve 11 ay 10 gün hastanede yatarak tedavi gördükten sonra 10 Haziran 2014 günü hayatını kaybeden iş adamı 72 yaşındaki Aydın Sönmez, kanser hastaları için yurt dışından getirtilen ilacın sahte olduğunu iddia ederek Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verip suç duyurusunda bulundu. 
"Benim canım yandı, başkaları yanmasın" diyen Aydın Sönmez, "Hayatını kaybeden oğlum Zeki Sönmez için yurt dışından ithal edilen kanser ilacı ilk kullanımda yüzde 70 bu hastalığı etkili olduğunu doktorlar bize bildirdi. Ancak, daha sonraki ithal ilaçlar hiç bir etki göstermedi. Doktorlar bize ilacın sahte olabileceğini söylediler. Bu ilaç çok pahalı olduğu için dolandırıcıların da iştahını kabartmış olabilir. Allah, hükümetten razı olsun. Bize bu ilacı sağladı ancak burada kötü niyetli kişiler var. İlacın kutusu aynı ancak içindeki etkin madde farklı. Belki de içine nişasta koymuşlar. Bu olayın sorumluların bulunup cezalandırılması için Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundum. Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağım. Biz evladımızı kaybettik ancak, başka insanlar zarar görmesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel