Kanocular Türkiye Kupasına odaklandı

Kanocular Türkiye Kupasına odaklandı
Geçtiğimiz günlerde başarılarıyla sık sık gündeme gelen Çarşambalı Kano sporcuları bu kez de Türkiye Kupası için kürek çekecek.

Çarşamba Kano takımı kurulduğundan bugüne kadar başarılarıyla Çarşamba’nın gözdesi olma yolunda başarılı bir şekilde ilerleme gösteriyor. Çarşamba kano takımı başarılarını devam ettirmek için 31 Temmuz Cuma günü yapılacak olan Türkiye Kupası için kürek çekecek. Takım olarak birbirlerine kenetlenen sporcular her kategoride yarışarak Çarşamba’nın gururu olmak istiyorlar. Takım sporcularından Hüseyin Kocataş Türkiye Kupası için “Bu yarış için çok çalıştık, çalışmalarımız çok yoğun geçiyor. Bizim hedefimiz Türkiye kupasında madalya kazanmak ve ilçemizin adını bu dalda ülkemize duyurmak” olduğunu söyledi.

Sakarya’da düzenlenecek olan yarış öncesi son hazırlıklarını tamamlayan Çarşamba Kano takımı sporcuları, antrenman sonrası takım halinde gece yarısı Sakarya’ya gitti.
 

Haber-Foto: YUNUS EMRE TÜRKYILMAZ

kanocular-turkiye-kupasina-odaklandi-(1).jpgkanocular-turkiye-kupasina-odaklandi-(2).jpgkanocular-turkiye-kupasina-odaklandi-(3).jpgkanocular-turkiye-kupasina-odaklandi-(4).jpgkanocular-turkiye-kupasina-odaklandi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber