Kanalizasyon çalışması hızla ilerliyor

Kanalizasyon çalışması hızla ilerliyor
Çarşamba Belediyesi tarafından Abdullah Paşa Meydanı’nda başlayan Kanalizasyon ve yağmur suyu taşıma hattı çalışmaları hızla ilerliyor

 

Çarşamba’nın en büyük sorunlarından biri haline gelmiş alt yapı sorununa Çarşamba Belediyesi müdahale ediyor. Yaklaşık 30 yılı aşkın süredir tek bir çivi bile çakılmayan Çarşamba alt yapısı her yağmur sonrası birçok kanalizasyon taşkınına neden oluyordu.

kanalizasyon-calismasi-hizla-ilerliyor-(3).jpg

Çarşamba Belediyesi Abdullah Paşa meydanından başlayarak Zevgar Mahallesine kadar olan bölümde kanalizasyon hattını yeniliyor. Döşenen kanalizasyon ve atık su hattının büyük bir bölümünü tamamlayan ekipler. Çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Çalışmalarda kullanılan buzların özellikle büyük seçilmesi Çarşamba’nın kanalizasyon sonunun uzun vadeli bir çözüme kavuşturulacağını gösteriyor.

kanalizasyon-calismasi-hizla-ilerliyor-(2).jpg

Bu bölgede başlayan Kanalizasyon çalışmaları ve ilçe genelinde ki yolların parke taşları ile döşenmeye başlamasına sevinen vatandaşlar, 2009 yılından bu yana doğru dürüst bir çalışma yoktu. Gelecek yıl seçim var bu çalışmalar inşallah bu seçim için değil de ilçenin geleceği için yapılıyordur. Aksi takdirde bu çalışmalarda her zaman olduğu gibi seçimden hemen sonra olduğu gibi bırakılır ya da yapılanlar da sökülür. İnşallah bu defa yanılırız diyerek heyecanlandıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirdiler.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber