Kanalizasyon çalışmaları yoğun olarak devam ediyor

Kanalizasyon çalışmaları yoğun olarak devam ediyor
Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başlayan yağışlı havanın ardından Çarşamba Çay mahallesinden geçen kanalizasyon hattında meydana gelen göçüğün ardından

Çarşamba’nın bir çok noktasında sorun yaratan kanalizasyon hattında çalışmalar devam ediyor

 

Edinilen bilgilere göre Çarşamba’da geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başlayan yağışlı havanın ardından Çarşamba Çay mahallesinde meydana gelen kanalizasyon göçüğünün ardından bir yerde kanalizasyon sorunu yaşanmıştı. Dün gazetemizde de yayınlanan haberde Durmuş Torun İlköğretim okulunun önünde meydana gelen Kanalizasyon taşınından kaynaklı öğrenciler mağdur olmuş bir çok veli ise konu hakkındaki şikayetlerini dile getirmişti.

Çarşamba Belediye Ekipleri tarafından müdahale edilen bölgede sorun dün itibari ile halledildi. Yağışlı havanın başladığı günden itibaren kanaliasyon sorunun halletmeye çalışan Belediye çalışanları bu konuda yoğun  bir özveri gösterdiler. Çarşamba Belediyesi tarafından dün Çay mahallesinde göcük bulunan noktada yapılan çalışmada çalışmaların tamamlandığı ve hattın sorunsuz şekilde çalıştığı bilgisi alındı.

Durmuş Torun İlköğretim okulu ile alakalı görüştüğümüz Çarşamba Milli Eğitim Müdürü İsa Uysal, konudan haberdar olduktan sonra Çarşamba Belediyesine yazılı bir başvuru yaptıkları ve belediyenin bir süredir konu ilgilendiğini kendilerine söylendiğini belirtti. Durmuş Torun İlköğretim okulunda meydanan gelen aksaklıla alakalı olarakta bir süredir çevreye akan kanalizasyondan kaynaklı bölgede oluşan kirliğin belediye tarafından temizleneceği ve her ihtimale karşı ilaçlarak oluşabilecek saülık sorunlarına karşın önlem alınacağı bilgisi alındı.

kanalizasyon1.jpg

Haber-Foto: Serkan KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber