“Kampımız çok güzel ve yoğun geçti”

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, takıma kazandırdığı yeni isimlerle beraber antrenmanlarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, geçtiğimiz günlerde takıma kazandırdığı 7 yeni isimle beraber Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya yönetmeliğinde Adapark Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdürüyor. Yaklaşık 1 aylık devre arasının ardından ikinci devre hazırlıklarına başlayan Çarşambaspor, bu hafta sonu ilk maçını Samsun Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak.

424860966-885842550209240-8722929510114969557-n.jpg

“Geri dönüşümleri iyi alıyoruz”
1 aylık süre içerisinde yapılan çalışmalardan bahseden Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya, “2 hafta tesislerimizde kamp yaptık. Çok yoğun çalıştık. İlk yarıdaki eksiklerimizi biliyorduk. Bu sorunu tamamlayıcı çalışmalarımızı transfer anlamında yaptık. Yönetimimiz bize bu süreçte hassasiyetle yardımcı oldu. Kampımız çok güzel ve yoğun geçti. Bu süre içerisinde 2 hazırlık maçı oynadık. Takımın eksiği olan tempo ve koşu sorununu maçlarda çalışarak hallettik. Biraz daha birlikte oynaya çalıştık. Geri dönüşümleri iyi alıyoruz. İnşallah daha da iyi olacağız.” İfadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-02-01-at-12-04-59-1.jpeg

“Eksik bölgelerimizi tamamladık”
Takıma yapılan transferler hakkında açıklamalarda bulunan teknik adam Köklükaya, “Transfer yaptığımız oyuncular, bildiğimiz oyunculardı. Takıma katkıları tabi ki oldu. Olacaktır da. Bazı net eksik bölgelerimizi tamamladık diye düşünüyorum. BAL Ligi’nde 2002 doğumlu iki tane oyuncu ile direkt maça başlayıp ikinci yarı 2002 doğumlu oyuncuyla mecbur oyuna sokmak durumunda kalıyoruz. Bizim bu konuda biraz alternatifimiz azdı. Aldığımız iki oyuncu da hem burada olan kontenjan arkadaşlara rekabet sağlayacak hem de bize fayda sağlayacak. Yaptığımız transferler tecrübeli olmasa bile faydalanabileceğimiz oyuncular. Hazırlık maçlarında transferlerimizin bir kaçını oynatabildik.” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-02-01-at-12-05-00.jpeg

Bir transfer daha
Geçtiğimiz günlerde 6 tane transfer açıklaması yapan yeşil beyazlı kulüp, sol bek mevkisine yeni bir isim daha kazandırdı. Kulübün sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Kulübümüz transfer çalışmaları neticesinde Beylikdüzüspor'dan tecrübeli sol bek oyuncu ismail berkan gürel ile anlaşma sağlayarak renklerine bağladı. Camiamıza hayırlı olsun.” şeklinde paylaşım yaptı.

Yeşil beyazlı ekibin hafta sonu karşılaşacak olduğu Samsun Büyükşehir Belediyespor maçına, ciddi bir tempo içinde hazırlandığı gözlendi.

whatsapp-image-2024-02-01-at-12-05-06-1.jpeg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir