Kaldırım’da uçurum tehlikesi !

Kaldırım’da uçurum tehlikesi !
Çarşamba’da Belediye ekiplerince geçtiğimiz sene yapılan kaldırımların yağmur sularına yenik düşmesi ve yeterli çalışmanın yapılamamasından dolayı uçuruma doğru çöküyor. Çevrede ki vatandaş ise bu duruma büyük tepki gösteriyor.

Çarşamba İlçesi Adalet Sarayı arkasında bulunan Çubukçuoğlu Caddesi sakinleri uzun süredir tam anlamıyla yapılamayan kaldırımdan şikâyetçi. Caddede bulunan kaldırımların yağmur suları ve yeterli altyapının sağlanamaması nedeniyle sıklıkla çökmeler yaşanıyor. Kaldırım yanında bulunan uçurumun tehlikesine yeterli önlemlerin alınmadığını savunan vatandaşlar Çarşamba Belediyesi yetkililerini göreve çağırdı. Çarşamba Belediyesi’nce 2014 yılı Yerel Seçimleri öncesi yapılan kaldırımın kısa süre sonra tehlikeli hale geldiğini belirten vatandaşlar, kaldırımda yürürken düşme tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını söylediler. Ayrıca seçim öncesi çok kısa sürede yapılan kaldırımın, seçim sonrası da rahat bir çalışma ile sağlam kaldırımın kazandırılabileceğini söyleyen çevredeki vatandaşlar, “Bu görüntüden şikayetçiyim. Ama kimi kime şikayet edeceğiz.Altyapısı sağlam olmayan yol bizleri tehlikeye sürüklüyor.” Cümlelerini kullandılar.

kaldirim’da-ucurum-tehlikesi-!-(1).jpg
Geçtiğimiz günlerde de sizlerle paylaştığımız konuya halen önlem alınmaması vatandaşlarca büyük tepkilere yol açarken, 3 aylık gibi uzun bir süredir kaldırım için gerekli çalışmaların yapılması için beklemede olduklarını söylediler. Yetkililerin kısa süre içerisinde önlem almadığı kaldırımın gün geçtikçe daha büyük sıkıntılara yol açabileceğini yineleyen mahalleliler, Belediye ekiplerini çalışmalar için beklediklerini söylediler.

Haber: Yunus Emre TÜRKYILMAZ

kaldirim’da-ucurum-tehlikesi-!-(2).jpgkaldirim’da-ucurum-tehlikesi-!-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber