Kaldırımda beklerken ölüyordu!

Kaldırımda beklerken ölüyordu!
Samsun-Ordu karayolunun Çarşamba ilçe sınırlarında bulunan oto galericiler bölgesinde kaldırımda duran vatandaşa geri manevra yapan kamyonet çarparak altına aldı. Kaza anı olay yerinin yaşandığı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Çarşamba Yeni Samsun yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Samsun-Ordu karayolu kenarında ki bir kaldırımda bekleyen F.Y. (54)’ye, kaldırım üzerinde bir süre bekledikten sonra İlçe istikametine dönerek yürümeye başladığı sırada geri geri gitmekte olan M.Y. (24)  yönetimindeki kamyonet çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bir anda kendini kamyonetin altında bulan F.Y. (54),  nin feryatları üzerine olayı fark eden sürücü M.Y. (24) ve olayı gören çevrede ki vatandaşlar F.Y'nin yardımına koştu.


Olayı gören vatandaşların 112 Acil Ambulans Ekibi’ni aramasıyla birlikte, kazazede F.Y. (54) ye olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken kazanın yaşandığı noktada bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına kaza anı saniye saniye yansıdı.

HABER: Nevzat AKKAYA

kaldirimda-beklerken-yaralandi!-(1).jpgkaldirimda-beklerken-yaralandi!-(2).jpgkaldirimda-beklerken-yaralandi!-(3).jpgkaldirimda-beklerken-yaralandi!-(4).jpg

kaldirimda-beklerken-yaralandi!-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber