Kahraman Forvet, Çarşamba spor’da

Kahraman Forvet, Çarşamba spor’da
Bölgesel Amatör Lig 5.Grup maçlarına yeni yönetim, yeni kadro ve şampiyonluk parolası ile çıkan ama alınan sonuçlarla sıkıntılı bir dönem geçiren Çarşambaspor forvet hattını transfer ettiği Kahraman Tosun’ la güçlendirdi

Çarşambaspor geçtiğimiz sezon Atakum Belediyespor forması giyen ve attığı 15 golle sezon sonu transferin gözdelerinden olan bu sezonada Bölgesel Amatör Lig 10.Grup ekiplerinden Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor'la başlayan 28 yaşındaki forvet oyuncusu Kahraman Tosun'la anlaşmaya vardı.

Kahraman, bu sezonda Beyköy ekibiyle 5 maça çıkarak 2 gol kaydetmişti. 7 Haziran 1986 Trabzon doğumlu başarılı golcü Kahraman futbola 1996 yılında Trabzon amatör ekiplerinden Fatihspor alt yapısında başladı. Daha sonra Trabzon amatör ekiplerinden Fenerbahçe,1461 Trabzon, DSİ Karadenizspor, Çarşıbaşı Belediyespor, İlkadım Belediyespor, Maçkaspor, Çorum Belediyespor, Nevşehirspor Gençlik, Atakum Belediyespor, Beyköy Belediyespor formalarını giydi. BAL liginde 54 maça çıkan golcü oyuncu 22 gol,Türkiye Kupasında ise 3 maçta 1 gol kaydetti.


Yeşil beyazlı ekipte son oynanan Turhal maçı sonrası takım arkadaşı Yılmaz Ersoy’ a saldıran Barış ve oynadığı 3 maçta ki formsuzluğu ve yediği hatalı gollerle hedef haline gelen Mutlu kadro dışı bırakılmıştı. Takımda ki sıkıntıları çözmeye çalışan teknik kadro ve yönetim takıma yeni futbolcu takviyeleri yaparken önümüzde ki hafta Karabük’ te oynanacak maça hazırlanmaya çalışıyor.
HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber