Kadınları hedef alan Gürcü hırsız kamerada

Kadınları hedef alan Gürcü hırsız kamerada
Fatih’te market ve mağazalarda alışveriş yapan kadınların cep telefonunu çalan Gürcistan uyruklu hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 3 Mayıs günü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih Yusufpaşa otobüs durakları mevkiinde, kalabalıktan faydalanarak sürekli insanların arasında dolaşan ve şüpheli davranışlar sergileyen bir şahsı fark etti. Ekipleri görünce kaçmaya başlayan zanlı, kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı. Şüpheli şahsın Gürcistan uyruklu A.C. (30) olduğu tespit edildi. Geçmişe dönük olarak yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde, şahsın Fatih’te 3 ayrı cep telefonu hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. 4 ayrı hırsızlık suçundan da kaydı bulunan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA 
Öte yandan zanlının karıştığı 3 ayrı hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde zanlının, bir marketin manav reyonundan sebze alan bir kadının yanına yaklaşıp, cebindeki cep telefonunu çaldığı görülüyor. Başka bir markette ise kasada ödeme yapan bir kadının yanına yaklaşan hırsızın, etrafındaki onca kişiye rağmen kadının cep telefonunu çaldığı anlar kameraya yansıyor. Hırsız son olarak bir mağazada ortaya çıkıyor. Zanlı, müşteri gibi geldiği mağazada bir süre dolaştıktan sonra kapıdan çıkan bir kadına bahaneyle çarparak cebindeki telefonu çalıyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş