KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BULUŞTU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı Kadın Kolları’nca Çarşamba Göl Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya parti üyeleri yoğun ilgi gösterdi

MHP Çarşamba İlçe Kadın Kolları tarafından Göl Restaurant’ta kahvaltı programı organize edildi. Parti üyelerinin yoğun katılım sağladığı kahvaltı programına MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nimet Uysal, Teşkilat Başkanı Ersan Tekin ile birlikte çok sayıda parti üyeleri de katıldı.

kadin-kollari-2.jpg

‘KADIN ÜLKEDİR’

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan MHP Çarşamba İlçe Kadın Kolları Başkanı Nimet Uysal, “Öncelikle bizleri tek çatı altında bir araya getirdikleri ve böyle güzel bir ortama vesile oldukları için İlçe Başkanımız Özgen Alper Yalçın, Teşkilat Başkanımız Ersan Tekin’e ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte hepinizin ayrı ayrı çok fazla emeği oldu. Birliğimiz ve gücümüz daim olsun diyerek liderimiz Devlet Bahçeli’nin kadınlarla alakalı bir sözünü bitirmek istiyorum. Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın ise, “Kadın Kollarımız tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldik. Bu organizasyonda emeği geçen başta Kadın Kollarımız Başkanımız Nimet Uysal başta olmak üzere tüm kadın teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Program yemek sonrası tamamlandı.

img-8624.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber