KAAN DORAK ÇARŞAMBASPOR'DA

KAAN DORAK ÇARŞAMBASPOR'DA
Çarşambasporda transferler devam ediyor. Oğuzhan Yıldırım ve Aykut Topal ardından Kaan Dorak Çarşambaspor'da.

Çarşambaspor 2020 - 2021 futbol sezonunda profesyonel ligde mücadele edecek olan yeşil beyazlı ekipte iç transferinin çözülmesinin ardından Teknik Sorumlu Kenan Yelek ve klüp idarecilerinin raporu doğrultusunda transferler gerçekleştiriliyor.

2020 - 2021 profesyonel ligde iddialı bir takım oluşturmak için kollarını sıvayan Çarşambaspor Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Yıldırım ve Teknik Sorumlu Kenana Yelek nezaretinde Çarşambaspor'un dokusuna uygun isimlerle temasa geçerek takımı oluşturmaya çalışıyorlar. Çarşambaspor dış transferde Kaan Dorak'la anlaştı.
Görüşlerini aldığımız Klüp Başkanı Özkan Yıldırım, 'Dış transferde Ağrıspordan 92 doğumlu stoper mevkinde oynayan kariyerinde büyük başarılara imza atmış Kaan Dorak anlaşarak gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Transferde hata yapmamak için işi sıkı tutuyoruz. Aceleci davranmayarak Çarşambasporun dokusuna uygun sporcularla anlaşarak güçlü bir ekip oluşturacağız.' diyerek bütün Çarşambaspor severlerinden destek beklediğini vurguldı.  
kaan-dorak-carsambasporda-(2).jpg
HABER: Nevzat AKKAYA - Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor