Jandarma’ya teşekkür ziyareti

Jandarma’ya teşekkür ziyareti
Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu  ve yönetim kurulunca, Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunuldu.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu  ve yönetim kurulunca, Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına Jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. Yılı ve ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye  katkısından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

jandarma’ya-tesekkur-ziyareti3.jpgjandarma’ya-tesekkur-ziyareti.jpgjandarma’ya-tesekkur-ziyareti1.jpgjandarma’ya-tesekkur-ziyareti2.jpg
İlçe Jandarma komutanı Hakan Akçay tarafından karşılanan dernek Başkanı ve üyeleri komutanlıktaki personele kendi yaptıkları keki ikram ettiler. Sakatlar Derneği Başkanı Hakyemezoğlu, "Jandarmamızın 181.yılı  kuruluş yıl dönümü ve bizlere her zaman destek olmaları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunmak için bugün buradayız, bizleri yalnız bırakmayan her daim halkımızın, bizlerin yanında olan Jandarmamızın 181.kuruluş yıl dönümünü kutlar başarılar dilerim Allah onları kazadan beladan korusun" dedi.

Hatıra fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir