JANDARMA’YA ENGELSİZ TEŞEKKÜR ZİYARETİ     

JANDARMA’YA ENGELSİZ TEŞEKKÜR ZİYARETİ     
Samsun,Sakatlar Derneği Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sakatlar Derneğinin faaliyetlerine,Jandarma Komutanlığınca destek verilmesi nedeniyle ,dernek başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay tarafından karşılandı.

Hakyemezoğlu ”Bizlere sağladıkları katkıdan dolayı Jandarma Komutanımıza ve komutanlıktaki görevli rütbeli ve askerlerimize teşekkür ediyoruz ,her zaman yanımızda oldular ,komutanlıkta engelli asansörü ve engelli lavabosunun bulunması neticesinde kullanabilmemiz çok önemli ,jandarmamızda engeller kalkmış ,devletimize emeği geçenlere teşekkür ediyorum,Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin Devletin tüm kurumlarında bizlerin düşünülerek bu yönde çalışmalar yapıldığı için ayrıca teşekkür ediyorum”dedi.

      Daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay ve bazı rütbelilere teşekkür belgesi taktim edildi,fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber