JANDARMA’DAN KAN BAĞIŞI

JANDARMA’DAN KAN BAĞIŞI
Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 175. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı Kızılay’a kan bağışında bulundu

Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 175. Yıl Dönümü çerçevesinde Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi Kızılay’a kan bağışında bulundu. Jandarma İlçe Komutanlığı binasında Kan Bağışında bulunan Jandarma Personeli’nin ilgisinin büyük olduğunu belirten Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Görevlisi Dr. Nurettin Uyar, “Özellikle İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli bir şekilde haberleşiyoruz. İlçelerimizi de bu şekilde ziyaret ederek kan bağışı alıyoruz. Jandarma’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle de böyle bir faaliyet organize edildi. Bugün Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ettik. Sağ olsunlar bizlere destek verdiler. Yeterli miktarda kan bağışı alacağımızı ümit ediyorum. Jandarma personeline göre kan bağışında bir yoğunluk oluyor. Jandarma Birliği’nde işi olan ya da ziyaret amaçlı gelen sivil vatandaşlarımızdan da kan bağışı almaktayız.” Dedi.

jandarma1.jpg

İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, kan bağışında bulunan Jandarma Personeli ve Binaya gelen Mahalle Muhtarlarının ilgisinin büyük olduğunu belirtti.

HABER: Nuri Oğuzhan ŞEKER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber