Jandarmadan esrar baskını: 14 kg kubar esrar yakalandı

Jandarmadan esrar baskını: 14 kg kubar esrar yakalandı
Çarşamba ilçesinde Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 14,2 kilogram Kubar Esrar, 1 Kök Skunk ve 91,52 gram kenevir tohumu ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Samsun KOM Şube Müdürlüğü, Çarşamba JASAT ve Çarşamba Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışma neticesinde, Çarşamba ilçesine bağlı Gülyazı Mahallesinde ikamet eden A.P. (70) isimli şahsa ait evde oğlu olan M.P.(42)’nin yetiştirmiş olduğu kenevirleri sökerek kurutmaya bıraktığı bilgisi üzerine, jandarma ekiplerince Gülyazı Mahallesi’nde ki ikamette ve A.P.’nin oğullarının Çay Mahallesi’nde bulunan evlerinde arama yapıldı. M.P. (42) ve M.P. (44) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda toplamda 14.2 kg Kubar Esrar Maddesi, 1 Kök Skunk Bitkisi ve 91,52 Gram Kenevir Tohumu ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheliler A.P, M.P (44) ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, M.P. (42) gözaltına alındı. Şüpheli şahsın, gözaltı işlemlerinin ardından Çarşamba Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

HABER MERKEZİ

jandarmadan-esrar-baskini-14-kg-kubar-esrar-yakalandi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber