JANDARMA KAÇAK BALIK AVINA GÖZ AÇTIRMIYOR...

JANDARMA KAÇAK BALIK AVINA GÖZ AÇTIRMIYOR...
Samsun Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı yapılan ihbarı değerlendirerek Çaltı Mahallesinde bulunan Uzungöl'de yasak balık avına baskın düzenlendi. Uzungöl'e atılan ağ Gıda ve Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerine teslim alındı.

Edinilen bilgilere göre; Özellikle yasak balık avlanma konusunda hassas olan İlçe Jandarma Komutanlığı Samsun Çarşamba İlçesi Çaltı Mahallesinde bulunan Uzungöl'de 200 metre uzunluğunda göle balık ağı atılarak yasak balık av yapıldığı ihbarını değerlendirdi. İlçe Jandarma Dikbıyık Karakol Komutanlığı ekipleri Uzun gölde araştırma yaptıktan sonra balık ağının kimliği belirlenemeyen şahıs veya şahıslarca göle balık ağı atıldığı tespit edildi.  

Çaltı Mahallesi Uzungöl'de iki farklı alanda sazlık alandan başlayarak denize paralel olarak atılan 200 metre uzunluğunda ki balık ağı için Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık İlçe  Müdürlüğü konuyu aktararak bilgi vererek yardım istedi. Olay yerine İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğünden gelen Ekip Çevrede Ki Balıkçı Vatandaşların Yardımı ile gölde serili bulunan ağı topladı. Ağı toplayan balıkçılar ağın yeni atıldığını ve fazla balık olmadığını tespit ederken, ağ Jandarma Ekiplerince Gıda ve Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
balik-(1).jpgbalik-(2).jpgbalik-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş