Jandarma er Haki Koç Toprağa verildi

Jandarma er Haki Koç Toprağa verildi
Geçtiğimiz Gün Yemin Töreni sonrası izne ayrılıp ailesi ile birlikte İstanbul’a gittikleri esnada trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden

 

Çarşamba Hürriyet beldesinden jandarma Er Haki Koç’un Cenazesi Toprağa verildi.

Yaklaşık bir ay önce Kastamonu’da askerliğini yapmaya başlayan Çarşamba Hürriyet beldesi Sivaslılar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Haki Koç’un cenazesi dün toprağa verildi. Annesi ve Babasının da katıldıkları yemin töreni ardından ailesi ile birlikte iznini geçirmek için İstanbul’a kendi araçları ile birlikte gittikleri sırada Karabük’te meydana gelen trafik kazasının ardından hayatını kaybeden Jandarma er Haki Koç’un cenazesi Dün Hürriyet Beldesinde toprağa verildi.

jandarma-er-haki-koc-topraga-verildi-(3).jpg

jandarma-er-haki-koc-topraga-verildi-(4).jpg

Haki Koç’un cenazesi Hürriyet Beldesi Sivaslılar Camiinde ikindi Namazına Müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hürriyet Beldesi Sivaslılar mezarlığında toprağa verildi.

jandarma-er-haki-koc-topraga-verildi-(5).jpg

jandarma-er-haki-koc-topraga-verildi-(6).jpg

Haki Koç’un cenaze törenine Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Rıza Gündoğdu ve Çok sayıda askerin yanı sıra Hürriyet Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Aydın , ailesi ve yakınları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel