İYİ’lerden iktidara ilkadım 

İYİ’lerden iktidara ilkadım 
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemek programına geniş katılım sağlandı

Çarşamba ilçesi Göl Restoran’da gerçekleştirilen yemek programına geniş katılım sağlandı. İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemek programına İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy’un yanı sıra,  partinin çevre ilçe başkanları, yöneticileri ve çok sayıda partili salonu doldurdu. 

Geniş katılımlı programda davetlileri tek tek karşılayan İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, programa katılımlarından dolayı davetlilere teşekkürlerini sundular. Toplantı amacına ilişkin kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, İYİ Parti’nin erken seçim olma ihtimaline karşı olarak tüm mahallelerde ilgili çalışmaları yürüttüklerini ve kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. Başkan Yazıcı, “Samsun ili olarak çok güzel çalışmalarımız var. Ama bugün Diyarbakır’a baktığımız zaman 12 bin üye olduğunu görüyoruz. Ama Samsun’a ve en büyük ilçelerinden biri olan Çarşamba’ya baktığımızda; iki milletvekilinin olduğu bir noktada Samsun genelinde yaklaşık 7 bin üyesinin olması bizim için düzeltilmesi gereken bir durumdur. Bunun için hepimiz, köylerde, mahallelerde, şehirlerde, her yerde üye çalışması yapmamız gerekiyor. Bizler Çarşamba’da ki İYİ Partili üye sayısını daha yukarılara çıkarmayı istiyoruz. Bizler istediğimiz sayılara geleceğimize eminiz.” Dedi. 

İlçe Başkanı Turhan Yazıcı’nın ardından konuşma yapan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı’yı gerçekleştirdikleri organizasyon nedeniyle tebrik etti. Başkan Aksoy, “Burada gerçekleştirdiğimiz programda beni sevindiren bir olay var. O da burada kadın arkadaşlarımızın da yoğunlukta olması beni mutlu etti. Çünkü kadınsız siyaset olmaz. Kadınlarımızı daha fazla siyaset hayatında görmek istiyoruz. Bu parti iktidara yürüyor. Bu parti tek başına iktidara yürüyor. Bu noktada dün bir çalışıyorsak, bundan sonra 5 çalışacağız, 10 çalışacağız. Çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayacağız. Artık insanlar bize yaklaşıyor. Bu iktidara yürüyüşümüzün bir mesajıdır.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Programa katılan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ise, İYİ Parti’nin bu süreçten sonra daha fazla çalışmasının gerekliliğine değinerek, “Hepimizin önceki günlerden daha fazla çalışması lazım. Çünkü bütün anketler, bütün çalışmalar, oy oranlarını en fazla alan partinin İYİ Parti olduğunu söylüyor. Kurulduğu günden bu güne kadar 4 yıl içerisinde parlamentoya girip, bütün muhalif odaklara rağmen biz parlamentoda birinci parti çıkacağız, Sayın Genel Başkanımızı Başbakan yapacağız. Biz bütün meseleleri nasıl çözeceğimizi çok iyi biliyoruz. Mevcut iktidarın gitmesiyle birlikte zaten sorunların yüzde otuzu, kırkı kendiliğinden çözülecektir. Hiç şüpheniz olmasın. Bugün Türkiye’nin en büyük meseleleri ekonomi, hayat pahalılığı ve alım gücüdür. Bunların çözümünün birincisi güvendir. İkincisi adalet, üçüncüsü hukuktur. Bu temel faktörler konusunda bir mesafe kat edildiği zaman meseleler çözülecektir. Sorunların ne kadar hızlı çözüldüğünü hep beraber göreceğiz. Bizlere dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağı söylendi. 25 bin dolar kişi başına milli gelir olacaktı. Aynı şekilde işsizlik, faizler tek haneli olacaktı. Ancak bunların hiçbirinin olmadığını görüyoruz. Geldiğimiz durum maalesef bugün dünya ekonomisi içerisinde 21. Sıradayız. Dolar kurunu zaten söylemeye gerek yok. Sayın Cumhurbaşkanı 2018’de, 2019’da bu fakiri seçin, Türkiye’nin nasıl uçtuğunu, doların nasıl düştüğünü, enflasyonun ve işsizlik rakamlarının nasıl düştüğünü hep beraber göreceğiz demişti. Dedi de, uçan dolar oldu. Enflasyon oldu. İşsizlik oldu. Çöken milletin ta kendisi oldu. Artık icraatın olması lazım denildiği noktadayız. Özellikle Çarşamba için söyleyeyim. En büyük problemlerden biri de fındık. Açıklanan rakamlar malum. Biz İYİ Parti olarak fındığın kilogram fiyatının 35 TL olması gerektiğini söylemiştik. Ama şuanda 23,5 TL olduğunu görüyoruz. Hammadde fiyatlarının bu kadar arttığı bir yerde fındığın fiyatının geri gitmesi, geçen yıla göre düşmesi hiçbir şekilde izah edilemez. Kaldı ki, dünya fındık üretiminin yüzde yetmişini biz yapıyorken, dünyada ki dengeleri bizim oluşturmamız gerekirken maalesef fındık üreticileriyle oynanıyor. İnşallah biz bu sorunların çözümü için, iktidar olmak için gün sayıyoruz. Bizler, üreticilerimizin fındığını yabancılara peşkeş çekmeyecek ve onları ezdirmeyeceğiz.” diyerek önümüzde ki seçime hazırlıkların hızlandırılması gerektiğini, kendi iktidarları döneminde halkın Cumhurbaşkanını kendi seçeceğini ve Başbakan’ın parti genel başkanı Meral Akşener’in olacağını vurguladı. 

Yemek programı, konuşmaların ardından son buldu. 

1-174.jpg

2-218.jpg

3-188.jpg

5-097.jpg

6-065.jpg

7-063.jpg

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber