İYİ Parti’den Melek'e sürpriz

İYİ Parti’den Melek'e sürpriz
İYİ Parti Samsun İl BaşkanlığıyöneticilerininLÖSAM'a yaptığı ziyarette lösemi tedavisi gören Melekyöneticilerdenlaptop istemişti. İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Derya Çavuşoğlu, yönetici arkadaşlarıyla birlikte minik M

MELEK’İN İSTEĞİ OLMUŞTU

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nın yöneticileri, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'ni (LÖSAM) ziyaret etmişti. LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz ile sohbet eden İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Derya Çavuşoğlu ve beraberindekiler, ziyarette lösemi tedavisi gören Melek ile tanıştılar. Minim Melek ziyaret sonrasında İyi Partili yöneticilerden laptop istemişti.

LAPTOP HEDİYE ETTİLER

İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Derya Çavuşoğlu, yönetici arkadaşlarıyla birlikte yeniden minik Melek’e sürpriz bir ziyaret yaparak laptop hediye ettiler. Çavuşoğlu, “Melek kızımızın bizden bir isteği olmuştu. Bizlerde kendisini mutlu etmek için isteğini yerine getirdik. Samsun İYİ parti İl Başkanlığı olarak her zaman LÖSAM’ın yanında olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel