İYİ Parti’den iş dünyası vurgusu

İYİ Parti’den iş dünyası vurgusu
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı STK ve İş Dünyasından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fikri Yurt açıklamalarda bulundu

İYİ Parti rüzgarının Çarşamba’da hız kesmeden esmeye devam ettiğini belirten Yurt şu şekilde konuştu: ”Kısa zamanda yoğun bir süreç yaşadık. Ancak başarılı bir şekilde ilerlediğimizi görmek bizleri daha fazla motive ediyor. Vatandaşlarımıza bizi anlayabilecekleri iletişim diliyle konuşmak istiyoruz. Burada toplumun büyük kesimini etkileyen İş Dünyasının bizler için büyük bir önemi vardır. İş Dünyası hem işverenleri hem de işçilerimizi doğrudan ilgilendiriyor. İşverenlerimizi dinlemeye, onlara kulak vermeye özen gösteriyoruz. Onlar için neler yapabiliriz bunların istişaresini onlarla yapıyoruz. İş Dünyasına ne kadar yardımcı olabilirsek o derecede vatandaşlarımızın iş imkanlarının düzeleceğinin bilincindeyiz.

Tabii ki baskılardan dolayı bizlere olan desteğini alenen ifade edemeyen, çekimser olan kesimler bulunuyor. Ama hiç dert etmiyoruz. Onları anlayışla karşılıyoruz. Bu onların değil, onları buna mecbur bırakanların utanç duyması gereken bir durumdur. İnanıyoruz ki sessiz çoğunluk sandıkta gereken cevabı bu otorite sarhoşlarına verecektir.

Sivil Toplum Kuruluşlarımızla mümkün olduğunca koordine içinde, yakın ilişkiler içinde olmaya önem veriyoruz. STK’larımız toplumun kucaklayıcı yapılarından en önemsenmesi gereken unsurlarıdır. Birçok sosyal faaliyet projelerimiz var. Bunları mümkün olduğunca STK’larımızla koordineli olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Özellikle Çarşamba’da STK’larımızın daha etkin bir şekilde faaliyet göstermesi adına çalışıyor, bu konuda planlamalar yürütüyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber