İYİ Partiden Çarşamba çıkarması...

İYİ Partiden Çarşamba çıkarması...
Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına 18 kişilik geniş kadro ile Samsun' dan başlatan İYİ Parti, İl ve İlçe genelinde ki çalışmalarına Milletvekilleri ile birlikte İl ilçe yöneticileri Çarşamba'da Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti ile Şoförler

 Türkiye'yi İYİ ler kucaklayacak Türkiye Partisi olup halkımızla güçlü Türkiye ile yeni düzen için değişen dünyaya lider konuma getireceğiz diyerek yerel seçimlere başlayan İYİ Partililer Samsun çıkartması yaptıktan sonra İlçelere dağıldılar. İl Merkezinde ki ekip Eski İl Başkanı Ömer Süslü'yü tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek devir teslim töreni yaparken, ekibin kalanı ilçelere çıkartma düzenlediler.

Çarşamba İYİ Parti İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve ilçe yönetimini ilçe binasında karşıladığı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten heyetin başında Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı ve eski Ordu Milletvekili Yener Yıldırım daha sonra ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı, Çarşamba Muhtarlar Odası Başkanlığını ziyaret eden Yıldırım ve beraberinde ki heyet Muhtarlar ile Tarım alanında  ve İlçede ki muhtarların sıkıntı ve sorunlarını dinledi.
iyi25.jpg

Daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala ve yöneticilerini makamında ziyaret eden eski Milletvekili Yener Yıldırım başkandan şoför odası ile üyelerinin sıkıntılarını, isteklerini ve çözüm yolları hakkında sohbet ettikten sonra çözüm yolları ve konularında İYİ Parti olarak her zaman yanlarında olduklarını belirterek ziyaretini sona erdirdi. Ziyaretlerinden başkan Musa Bala ziyaretlerinden dolayı İYİ Partili Milletvekili ve heyete teşekkür ederek uğurladı.

1iyi.jpg

Şoförler Odasından sonra Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker'i Haber Expres Gazetesin de ziyaret ederek yerel seçimler öncesi çalışmalara hızla başladıklarını, amaçlarının 24 Haziran seçimlerinden daha fazla başarı elde etmek ve ülke insanını kucaklamak, sıkıntı ve korku imparatorluğundan kurtararak İYİ olmasını sağlayacaklarını belirterek şöyle devam etti. Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Yener Yıldırım, "Bizler İYİ'ler kervanı olarak besmele ile yola çıktık. İYİ Parti Genel Merkezi Yerel seçimlerde halkımızın istek ve sıkıntılarını belirlemek ve çözüm yollarında halkın beklentilerini iyi anlayarak birlikte çözüm odaklı siyaset yapabilmek için 18 kişilik güçlü bir ekiple çalışmalara Samsun' dan başladık." ifadeleri ile şöyle devam etti.

iyi22.jpg

Yıldırım, "Bu kadro halkı, STK ları, yerel basını, esnafı velhasıl her kesimi bire bir dinleyecek ve bizler de dinliyoruz. Bizler hamaset yapmadan çoğunluğun sesi olmak istiyor bunun için çalışıyoruz. Tek kişilik korku ve ben yaptım oldu değil çoğulcu demokratik sistemle halkın korkmadan, rahat ve huzurlu bir hayat yaşamasını arzulayarak isteklerini yerine getirmek için yola çıkıyoruz. Bunu yerel seçimler öncesi belirleyeceğimiz  Belediye başkanları adaylarımızla da ispatlayacağımıza güven ve inancımız sonsuzdur. Bunun için seçimler öncesi halkın istediği, beklediği başkan profilini ve hizmet aklını tespit etmek halkı kucaklayarak onlarla İYİ olmak için çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz.Şimdiden ülkemize ve milletimize İYİ Partinin iyilikleri hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Yerel basın bizim için çok önemli ve birlikte yerel basına da nefes aldıracağımıza söz veriyoruz" ifadeleri ile ziyaretini sona erdirdi.

iyi23.jpg

Ziyaret nedeni ile Cemiyet Başkanı Şeker, başta Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı ve beraberinde ki ekibe teşekkür ederek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdikten sonra ziyaret sona erdi. Gazete ve Cemiyet ziyareti sonrasında ziyaretlerini geç saatlere kadar sürdüren Yıldırım ve beraberinde ki heyet Çarşamba' dan ayrıldı. Ziyaret Ordu İYİ Parti Milletvekili adayı Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Yener Yıldırım'ın yanı sıra Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Baha Cankut Sarıtaş, Samsun İl Yöneticileri, Çarşamba İYİ Parti İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve yöneticileri ile İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Furkan Eren Özdemir ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

iyi26.jpg

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER- Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber