İYİ Parti’de dikkat çeken isim!

İYİ Parti’de dikkat çeken isim!
Yerel Seçim öncesi partilerde kritik süreç yaşanırken İYİ Parti’de Çarşamba Belediye Başkan adaylığı için hareketli saatler yaşanıyor.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde partilerde aday belirleme çalışmaları hızla devam ederken, Yerel seçimlerde İYİ Parti’de de Çarşamba Belediye Başkan Adaylığı için isimler gündeme geliyor. Samsun’da İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması muhtemel isim İmren Nilay Tüfekçi’nin resmen açıklanmasının ardından ilçelerde de adayların kim olacağı merak ediliyor.

Çarşamba ilçesinde de belediye başkanlığı için önemli hazırlıklar olduğu iddia edilirken, adaylık için bir isim konuşulmaya başladı. 2018 Genel Seçimlerinde İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı olan Furkan Eren Özdemir’in 2024 Mahalli İdareler Seçiminde Çarşamba Belediye Başkan adaylığı için isminin gündeme geldiği iddia ediliyor.

Özdemir'in sosyal medya hesabından dün yaptığı "Üzerimize düşen mesuliyetin farkındayız!" şeklindeki paylaşımı adaylık sinyali verdiğine dair yorumlandı.

Kulislerde ki hareketlilik devam ederken, ilerleyen günlerde partide İlçe Belediye Başkan adayının isminin netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir