İYİ PARTİ’DE 2 İLÇE BAŞKANI ALINDI

İYİ PARTİ’DE 2 İLÇE BAŞKANI ALINDI
İYİ Parti Genel Başkanlığı Teşkilat Başkanı imzası ile Samsun ili Çarşamba ve Terme İlçe Başkanları görevden alındığı öğrenildi

İYİ Parti Genel Başkanlığı Teşkilat Başkanı m. Saltuk Buğra Kavuncu imzası ile İYİ Samsun İli Çarşamba ve Terme İlçe Başkanlıklarına 29. Kasım 2023 tarihli yazı ile iki ilçe başkanlarına görevden el çektirildiklerine yönelik tebligatın yapıldığı öğrenildi.

Tebligatta İYİ Parti Tüzüğü gereğince İlçe Başkanı Turhan Tazıcı ve Yönetiminin görevden alındığının iletilmesinin ardından İl Başkanı Hüseyin Aksoy’la yaptığımız görüşme neticesinde Başkan yaptığı açıklamasında, “İYİ Parti her poartide olduğu gibi bir nöbet değişimine gitmiştir. Bu noktada kimse başka işler söylemlere gitmemelidir. Biz işimizi yapıyoruz ve en kısa sürede bu ilçe başkanlıklarımıza yeni görevlendirmeler yapılacaktır.” Dedi.

hasan.jpg

Ayrıca İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Pazartesi günü İYİ Parti GİK ve CHP Yönetiminin ilgili kurullarının Genel Başkanlarca açıkladığı şekilde toplanarak alınacak karara göre İl ve İlçelerde adaylıkların uygulanmaya başlanacağını belirtti. Her yerel ve genel seçimlerde dedikodularla siyasi ortamlar yıpratılmak istenmektedir. Bunu normal karşılıyoruz. Biz işimize bakacak ve Samsun Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Başkanlıklarını tek de olsa birleşerek bir aday üzerinde anlaşarak da olsa seçimden İYİ Partiyi güçlü ve kazanarak çıkarmak için çalışmak için mücadelemizi sürdüreceğiz dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber