İYİ PARTİ ÇARŞAMBA’DA MEVLÜT GÜNGÖR ATANDI

İYİ PARTİ ÇARŞAMBA’DA MEVLÜT GÜNGÖR ATANDI
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı’nın görevden alınmasının ardından İlçe Başkanlığı görevine Mevlüt Güngör getirildi

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan gelişme ile İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı görevden alınmıştı.Görevden alınan Yazıcı’nın yerine, parti genel merkezi tarafından İlçe Başkanlığına Mevlüt Güngör getirildi.

Göreve atanan Güngör, yaptığı ilk açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in tensipleri ile Samsun Çarşamba İyi Parti İlçe Başkanlığına atanmış olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Bu yeni görevde, birlikte daha güçlü ve katılımcı bir topluluk oluşturmak amacındayız. Hep birlikte, ilçemizdeki sorunlara duyarlılıkla yaklaşacak, çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

8b3a75d6-0bef-4795-902e-4e641d801406.jpg

“Partimiz ve Milletimiz Adına İnancımız Tam”

Açıklamalarının devamında yeni Başkan Güngör, “Partimizin temel değerleri doğrultusunda, şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyerek, ilçe halkımızla sürekli iletişim içinde olacağız. Her birimizin fikirleri, önerileri ve enerjisi bu süreçte bizim için çok değerli. İlçemizi daha yaşanabilir, daha adil ve daha kalkınmış bir yer haline getirmek için birlikte çalışacağımıza olan inancım tam. Bu görevi layıkıyla yerine getirebilmemiz için sizlerin güçlü desteğine ihtiyacımız var. Birlikte, ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşımak adına el birliğiyle çalışarak, önemli adımlar atmaya hazırız. Partimizin geçmiş dönem ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de partimiz ve milletimiz adına birlikte yürüyeceğimize inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

473a4325-cd09-4e99-b48e-57396e125931.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir