İYİ PARTİ ÇARŞAMBA'DA GÜNDEMİ SARSAN İDDİA!

İYİ PARTİ ÇARŞAMBA'DA GÜNDEMİ SARSAN İDDİA!
Yerel seçimler yaklaşırken adaylar konusunda her partide ayrı ayrı isimler konuşuluyor.

Siyasi partilerin tümünde somut isimler konuşulurken sessiz kalan tek parti olan İYİ Parti’de gündem bomba gibi bir iddia ile sarsıldı. İlçe Sekreteri ve Parti Sözcüsü Furkan Eren Özdemir’in dün akşam katıldığı bir canlı yayın programında adaylar ile ilgili sorulan soruya verdiği, “Benim şuanda isim açıklamam yönetim kurulumuza ve ilçe başkanımıza haksızlık olur. Kafamızda beliren isim var, hatta isimler var. Ancak özellikle bir isim üzerinde kamuoyunun ve yönetim kurulumuzun mutabık olduğunu söyleyebiliriz.” Şeklindeki cevap daha da merak uyandırdı.

ADAYIMIZ BAŞKA BİR PARTİNİN YÖNETİCİSİ OLABİLİR!

Özdemir’in isim vermemesi ve merak uyandıran cevabının ardından soruların ısrarla tekrar sorulması üzerinde Özdemir: “Şöyle bir tüyo verebilirim. Adayımız şuanda veya yakın geçmişte başka bir siyasi partinin yöneticisi olan veya başka bir partinin mensubu olan bir isim olabilir. Bu gibi sürprizlere vatandaşlarımız hazır olsun. Çarşamba’nın bütününün kabulleneceği bir isimle sahada olacağız.” dedi. Özdemir’in bu açıklamaları birçok isim üzerinde soru işareti uyandırdı.

AK PARTİ VEYA MHP’Lİ İSİMLER KULİSLERDE KONUŞULUYOR!

İyi Parti Çarşamba İlçe Sekreteri Furkan Eren Özdemir’in yaptığı bu açıklamalar, kulislerde birçok ismin konuşulmasına sebep oldu. Son yerel seçimlerde MHP’den aday olan İlyas Aydın’ın MHP’den aday olacağı konuşulurken, İyi Parti’de görev alan yakın dostları sebebiyle İyi Parti ile de dirsek temasında olabileceği konuşuluyor.

Diğer taraftan Ak Parti’de bir türlü yükselme imkanı bulamayan ancak halk tarafından sevilen Avukat Şenol Şen’in de bu isimlerden biri olabileceği konuşuluyor. Zira İyi Parti kuruluşunda Ak Parti’den İyi Parti’ye tebrik ziyaretinde bulunan tek isim Avukat Şenol Şen olmuştu. Yine geçmişte Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığı yapmış olan Cemal Alişan’ın da konuşulan isimler arasında olduğu belirtiliyor.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber