İTİRAZ SONUÇLANDI

İTİRAZ SONUÇLANDI
Samsun’dan ikinci milletvekilini de hukuksal olarak çıkarmayı garantilediklerini belirten MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Her türlü entrikaya, asılsız ve tutarsız itirazlara rağmen hak yerini bulmuş oldu” dedi

HUKUKEN TESCİLLENDİ

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri sonrası Milliyetçi Hareket Partisi’nin Samsun’dan ikinci milletvekilini çıkarması hukuken de kesinleşti. Yüksek Seçim Kurulu, Ak Parti Samsun İl Başkanlığı’nın yaptığı itirazı reddetti.  Konuyla ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Süslü, “Yüksek Seçim Kurulu, AK Parti İl Başkanlığı’nın itirazını reddetmiştir. Samsun'da ki ikinci vekilliğimiz hukukende tescillenmiş oldu. Her türlü entrikaya, asılsız ve tutarsız itirazlara rağmen hak yerini bulmuş oldu” şeklinde konuştu.

 

BİZİM YOLUMUZ KARDEŞLİK YOLUDUR

Başta milletvekili Hüseyin Edis'i, ailesini ve tüm ilçe teşkilatlarınızı tebrik eden Başkan Ömer Süslü, “Allah layıkıyla ilimize ve ülkemize hizmet etmeyi kendilerine ve bizlere nasip etsin. Allah utandırmasın. Bizim tek amacımız Samsun’a hizmet, insanımıza ve ülkemize hizmet etmek. Tek millet, tek bayrak tek milleti daima Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde hakim kılacağız. Biz Türk Bayrağına sahip çıkan herkesi kucaklıyoruz. Bizim yolumuz sevgi yoludur, bizim yolumuz Allah yoludur, bizim yolumuz kardeşlik yoludur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir