İtalyanlardan fındığa İnceleme

İtalyanlardan fındığa İnceleme
İtalyan Fındık Üreticileri Birliğinden P.A. Ginaluca Griseri, Çarşamba Ziraat Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı İsmail Güngör ile görüştü v3e bilgi alış verişinde bulundular

 

Başkanı İsmail Güngör ile görüştü v3e bilgi alış verişinde bulundular

İtalyan Fındık Üreticileri Birliğinde görevli olan Ginaluca Griseri Çarşamba Ziraat Odasını ziyaret etti. Her yıl bölgedeki rekolteyi ve Fındık konusundaki zararlılarla alakalı bilgiler almak için Karadeniz’e ziyarette bulunan Griseri, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör’ü makamında ziyaret ederek  fikir alışverişinde bulundu. Griseri, genel olarak Türkiye’deki fındığın rekoltesi üzerinden bir araştırma yürüttüğünü dile getirip bunun dışında fındık zararlıları konusunda da karşılıklı fikir alıverişinde bulunmak için ziyaret ettiğini dile getirdi.

Bu konuda bir süre Çarşamba Ziraat Odası başkanı İsmail Güngör ile görüşen Griseri ülkesindeki fındığın alım fiyatının 2,5 Euro olduğunu dile getirdi. Çarşamba’daki görüşmelerinin ardından bölgede çeşitli il ve ilçelerde de incelemede bulunacağını dile getiren Griseri, Ordu, Giresun ve ilçelerine de ziyarette bulunacak.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir