"İstişare AK Parti'nin temel prensibi"

"İstişare AK Parti'nin temel prensibi"
AK Parti Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın başkanlığında gerçekleşen Karadeniz Bölgesi İstişare toplantısına katıldı.

Türkiye genelinde yürütülen çalışmalara ek olarak hükümet nezdinde bölgesel tespitlerin yapılması, yatırım, eksikliklerin giderilmesi, sorunların yerinde çözümü, ekonomik hamlelerin yerinde görülmesi, bilgilendirme gibi bir çok konu başlığı altında istişare toplantıları sürüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ankara'da Karadeniz milletvekilleriyle istişare toplantısı gerçekleştirerek bölge milletvekillerini dinledi, bakanlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Samsun milletvekilleriyle birlikte toplantıya katılan AK Parti Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tespitlerini ve görüşlerini aktardı.

"TÜRKİYE'NİN BAHTI AÇIK EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR"

İstişarenin AK Parti'nin temel prensipleri arasında olduğunu ifade eden milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye genelinde büyük bir seferberlik ilan edildi. Hükümetimiz özellikle ekonomik tedbirlerin yanın da iktisadi gelişmeleri  en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor. Önlemler, yatırımlar, ihracatın, üretimin artması, yaşamda halkın yükünün azaltılması her şey detaylı analiz edilip uygulamaya sokuluyor. Döviz kuru üzerinden gerçekleşen saldırıların ardından alınan önlemlerle artık ekonomik veriler normal seyrine dönmeye başladı. Ülkemiz el ele verdi büyük bir mücadele sergiledi. Türkiye'nin bahtı açık, geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Her bir süreçte istişare mekanizması AK Parti'de vazgeçilmezdir. Partimiz her bir görüşü, talebi değerlendirerek  hareket etmeyi önemsiyor. Bölge toplantısında Karadeniz milletvekilleri bir araya geldi, önemli değerlendirmeler yapıldı. Bizzat Sayın Albayrak'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık.  Samsun'u da konuştuk, anlattık görüşlerimizi aktardık. Verimli toplantıdan hayırlı neticeler çıktı." dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir