İSTİHDAM TAŞERONA EMANET

İSTİHDAM TAŞERONA EMANET
Resmi Aday Adaylık başvurusunu yapmak ve partisinin 11. Olağan Kurultay'ına katılmak üzere Ankara'da bulunan MHP Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Samsun İl Temsilciliğini ziyaret eden Karanfil burada Türk-İş' İl Temsilcisi Nakif Yılmaz ve bağlı sendikaların şube başkanları ve üyeleri ile bir araya geldi.

EKONOMİ İNŞAAT SEKTÖRÜNE, İSTİHDAM TAŞERONA EMANET

Sohbet havasında geçen görüşmede Karanfil çalışma hayatının sorunları ve ekonomi  ile ilgili olarak " Gösterilmeye çalışılan tüm pembe tabloya rağmen ekonomimizin durumu maalesef iyi değil. Hatta bu gün büyük bir kriz olmamışsa bunun sebebi uygulanan ekonomik politikalar değil, Dünya'da petrol fiyatlarının düşmesidir. Bu kırılgan durum  vatandaşımızın cebine her geçen gün daha fazla yansımaktadır. Ekonomiyi inşaat sektörüne, istihdamı taşerona havale ederek sorunları çözmüş değil ötelemiş olursunuz." dedi

MİLLETİN POPÜLİZME KARNI DOYDU

Asgari ücretli bir ailenin her öğün çay simit yediği durumda bile eline geçenle ay sonunu getiremediği, 14 ayda 2.160 işçi ölümünün  yaşandığı bir ülkede  verilerle oynayarak, pembe tablolar çizerek kimsenin kandırılamayacağını söyleyen Karanfil " Yıllarca binin üzerinde personeli olan kurumlarda İdareci olarak görev yaptım. İş idaresi anlamında öğrendiğim en önemli şey çalışma hayatında iç barış varsa orada verim olur, üretim olur, huzur olur. Bu da işçiye insanca yaşayabilmesi için hakkını vermekle olur. Günübirlik, popülist yaklaşımlara artık herkesin karnı tok" dedi.

Türk-İş İl Temsilcisi Nakif Yılmaz ise gündemi ve özellikle iş hayatını iyi takip ettiklerini, üyelerinin bu konuda ifade edilen hassasiyetlerin tümüne katıldıklarını belirterek, böyle düşünen insanların TBMM'de Samsun adına vekalet almasının daima destekçisi olacaklarını ifade etti.

Karanfil'in seçim çalışmalarının ikinci turunu teşkilatlarla birlikte özellikle esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ayırdığı, bu kapsamda önümüzdeki günlerde merkez ilçeler başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber