İşte Çarşamba’nın Uyuşturucu Raporu

İşte Çarşamba’nın Uyuşturucu Raporu
Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız 2014 yılında yapılan uyuşturucu operasyonlarında ki yakalanan madde ve tutuklanan şahısların sayılarını açıkladı.

Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, 2014 yılının ilk 7 ayında uyuşturucu operasyonlarında ki uyuşturucu madde ve ticareti yapmaktan yakalanan ve tutuklanan şahısların sayılarını açıkladı. Kaymakam Yıldız açıklamasında, “2014 yılının ilk 7 ayında Emniyet Bölgesi’nde yapılan operasyonda uyuşturucu ile ilgili yakalanan şahıs sayısı 101 olup, tutuklanan şahıs sayısı da 16’dır. Geçen yılın ilk 7 ayında kıyasladığımızda bu yıl %60-%70 oranında bir artış var. 2014 yılında bu zamana kadar 2 kilo 735 gr esrar, 19 hap, 786 kök kenevir, 15.21 gram da bonzai maddesi ele geçirildi.”dedi.

Jandarma Bölgesi’nde ki sayıyı açıklayan Yıldız, “İlçemiz Jandarma bölgesinde ise 2708 kök kenevir, 50 gr kenevir tohumu, 46 kilo 449 gr. Kubar esrar ele geçirilmiş durumda. 13 olaydan Adli Kontrol kararı alınırken, 2 tutuklama kararı alınmıştır. Olaylarla ilgili 8 kamu davası açılmış durumda. 2014 yılında 23 kişiye Kubar esrar ve kenevir olayıyla ilişkin müdahale edilmiş durumda.” Şeklinde konuştu.

Kaymakam Caner Yıldız açıkladığı sayıları değerlendirerek, “Arkadaşlarımız bu sene gerçekten sayılarda ciddi bir artış gösterdiler. Biz bu işin Emniyet ve Jandarma olarak takipçisi olacağız. Bu işin sonunu getirmek için uğraş vereceğiz. Mesai gözetmeksizin işin üzerine daha da düşecekler. Çarşamba’da uyuşturucu tacirlerini barındırmayacağız.” İfadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Kenan GÜN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber