İŞTE BURÇ YORUMLARI

İŞTE BURÇ YORUMLARI
2024 yılına girmeden önce burç yorumları

BURÇ

KOÇ

Sevgili Koç burcu 2024 yılında maddi gelirlerinin arttığı, çok sık seyahat edeceğin, güçlü arkadaş çevresi edineceğin, arkadaşlarınla iş adımları atacağın ve içsel dünyanda seni engelleyen düşünce ve duyguların farkına varacağın, yeni ortaklıklar, evlilik veya uzun süreli ilişkilerin başlangıçlarını yaşayacağın deneyimler seni bekliyor.

BOĞA

Sevgili Boğa burcu, bu yıl şans, bereket, bolluk, seyahat, fiziksel değişim aynı zamanda kadersel dönüşüm yılınız. Jüpiter gezegeni 2023 mayıs ayından itibaren burcunuzda hareket ederken size iyimserliği getirdi. Hayatta güvenli alanınızdan çıkmanız biraz harekete geçmeniz için 2024 yılı sizi uyarıyor.

İKİZLER

Sevgili İkizler burcu, bu yılın ilk aylarında uzun süredir yapmayı istediğin ama bir türlü fırsat bulamadığın şeyler için adım atma zamanı geldi. Kendi kaderini kendin çizeceğin, kariyerin ile ilgili hayal ettiğin şeyleri gerçekleştirebilmen için ortaklarından, eşinden destek alarak ilerleyebileceğin, kendi sınırlarını oluşturmanın gerekliliğini deneyimleyeceğin bir süreç başlıyor.

YENGEÇ

Sevgili Yengeç burcu, bu yıl sosyal çevreniz genişliyor ve yılın ilk 5 aylık periyodunda güvenebileceğiniz arkadaşlıklar kuracak hatta bu arkadaşlıkları dostluklara çevireceksiniz. Bu yıl yapacağınız seyahatlerde evrak kontrollerinizi dikkatle yapmalısınız, eğitim ve seyahat konularında sizi engelleyecek konularla karşılaşabilirsiniz. 26 Mart sonrasında kariyer hayatınız hareketleniyor. ASLAN

Sevgili Aslan burcu, bu yıl kariyerinizle ilgili büyümeye devam ediyorsunuz. İşinizle ilgili ilk 5 aylık süreçte attığınız adımlar kazançlarınızı arttırabilmeniz için sizi destekliyor. Bu yıl gücü paylaşmanın ne demek olduğunu, hayatta sadece sizin varlığınız değil, başkalarıyla kurduğunuz ortaklıkların, beraber hareket etmenin insanı nasıl güçlendirdiğini öğreneceksiniz.

BAŞAK

Sevgili Başak burcu, 2024 yılında eğitici ve öğretici gezegen Satürn’ün karşıt burcunuz Balık'taki seyahati devam ederken hayatınıza giren insanların sizi olgunlaştırmasını deneyimleyeceksiniz. Bu yıl insanlar ile ilişkinizde belirsiz olan sınırlarınızı çizmeniz ve detaylara takılmayı bırakarak hayatın bütününe odaklanmalısınız.

TERAZİ

Sevgili Terazi burcu, bu yıl yönetici gezegeniniz Venüs hiç retro yapmayacağı için şanslısınız. 2024 yılında ay düğümlerinin Terazi ve Koç burçları aksında hareket etmesi ve tutulmaların büyük bir çoğunluğunun bu burçlarda gerçekleşecek olması ilişkiler ve ortaklıklar konularını daha da yoğun hissetmenize neden olacak. Yılın ilk 5 aylık periyodunda sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir.

AKREP

Sevgili Akrep burcu, bu yıl devam eden Jüpiter’in Boğa burcundaki transiti iş ortaklıkları ve partnerinizle olan ilişkinizde güven tesir edecek deneyimler yaşatacak. Akrep burcu kuşkucudur, olayların ardındaki nedenleri iyi veya kötü hep sorgulayacaktır. Ancak bu yıl hayatınızdaki insanlara güvenmenin vakti geldi.

YAY

Sevgili Yay burcu, yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Boğa burcundaki hareketi mayıs ayının sonuna kadar devam edecek. Bu süreçte günlük yaşantınız ve işinizle ilgili atacağınız somut adımlar ön plana çıkıyor. Bu yıl yakın çevreniz ile ilgili büyük değişimler yaşayacaksınız, yapacağınız kısa yolculuklar düşünce yapınızı, fikirlerinizi tamamen dönüştürecek etkide olacak.

OĞLAK

Sevgili Oğlak burcu, bu yıl sevildiğinizi hissedeceğiniz, iş ve kariyer hayatınızda parlayacağınız bir yıl olacak. Jüpiter’in Boğa burcundaki transiti devam ederken evli olanlar için çocuk sahibi olmak, bekar olanlar için aşk hayatında değer görmek gibi temaları barındırıyor. Özellikle mayıs ayı bu konular ile ilgili hayatınızı güzelleştirecek etkilerle geliyor. Bu yıl yönetici gezegeniniz Satürn balık burcunda ilerlemeye devam edecek.

KOVA

Sevgili Kova burcu 2024 yılından sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Dönüşüm gezegeni Plüton’un 21 Ocak ile 1 Eylül tarihleri arasında kova burcunda hareket etmesi gelecek 20 yılınızın nasıl geçeceği ile ilgili pek çok bilgiyi barındırıyor olacak. Bu yıl hayatınızda hem köklü bir temizlenme hem de yeni bir şeylerin inşasını gerçekleştireceksiniz.

BALIK

Sevgili Balık burcu, 2024 yılı başlarken ki hissiyatınız; elleriniz kollarınız bağlanmış, ayaklarınız sanki kök salmış gibi hareket edemiyorsunuz. Hayat kendi zaman akışında devam ederken bu akışa nasıl dahil olacağınız konusundaki şüpheleriniz, kuşkularınız büyük. Kaderinizde ne yazıldı bunu anlamlandırmak için yıllarca çabaladınız, çalıştınız, araştırdınız hayatın ritmine uyumlanmak için ruhunuzun isteklerini görmezden geldiniz. 2024 yılı Satürn’ün balık burcundaki hareketinin devam etmesi ile sınırların belirlendiği, olgunlaştığınız, gerçek bağımlılıklarınızın ne olduğunu idrak edeceğiniz bir yıl olacak.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir