İşTcell'den kalkınmada öncelik

İşTcellden kalkınmada öncelik
İşTcell kalkınmada öncelikli illerdeki girişimcilere destek veriyor.

Anadolu ekonomisine destek olmayı hedefleyen İşTcell, kalkınmada öncelikli iller arasında olan Samsun'daki işletmelere yüzde 25'e varan avantajlarla daha ucuza konuşturacak fırsatlar sunacak. Aralarında Samsun'unda bulunduğu kalkınmada öncelikli 49 ildeki kurumsal müşterilere ayda sadece 29 TL'ye her yöne 750 DK konuşma fırsatı sunarken, işte kazan programı ile de temel maliyet kalemlerinde yüzde 50'lilere varan indirim sağlayarak KOBİ'lerin gücüne güç katmayı planlıyor.

İşTcell olarak kurumsal müşterilerin maliyetlerini azaltan, verimliliklerini arttıran ihtiyaçlarına göre farklı çözümler sunmayı kendilerine hedef olarak aldıklarını belirten Turkcell Kurumsal Müşteriler Bölüm Başkanı Mert Başar, " Turkcell olarak odak alanlarımızdan bir taneside içinde yaşadığımız topluma sosyal, ekonomik ve çevresel anlamda katkı sağlamak. Bu nedenle Türkiye'de bir ilk olan bu paketimizle söz konusu illerin kalkınmasına destek olmayı sorumluluklarımızdan biri olarak görüyor ve 'Kalkınmada öncelikli, Turkcell'de de öncelikli' ilkesini benimsiyoruz." dedi.

Öncelikli iller paketinden, Turkcell'den yeni kurumsal faturalı hat alan yada hattını Turkcell kurumsala taşıyan faturalı hat sahipleri yararlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir