İstanbul’da sır ölüm

İstanbul’da sır ölüm
Sancaktepe’de bir inşaattan su birikintisine düşen kişi hayatını kaybetti. Görgü şahitleri inşaatın içinde başka kişilerin olduğunu öne sürdü.

Sancaktepe Uysal Caddesi Yüksek Sokak üzerinde bulunan bir inşaatta meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Mehmet Ali Yılmaz, saat 23.00 sıralarında henüz tamamlanamayan bir inşaatın 2. katından inşaat dibinde bulunan su birikintisine düştü. Vatandaşın inşaattan aşağıya düştüğünü gören mahalle sakinleri olayı polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hareketsiz halde yatan Mehmet Ali Yılmaz’ı su içerisinden çıkardı. İtfaiyenin çalışmasının ardından sağlık ekipleri uzun bir süre Mehmet Ali Yılmaz’a kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Yapılan kalp masajlarına cevap vermeyen Mehmet Ali Yılmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mehmet Ali Yılmaz’ın aşağıya atladığını gören bir vatandaş,” İnşaatın 2. katında bir lamba ışığı gördüm. Dikkatimi çekti. Bir bağırtı duydum. Sanki bıçaklanmış gibi bağırdı. Aradan 15 saniye geçti ve adam ikinci katın balkonundan aşağıya atladı. Ben toprağa atladı zannettim. Atlayınca biz hemen polise, itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdik. Hemen geldiler ama maalesef hayata döndüremediler. Kaçanları göremedik. Ama bir kişinin elinde fener olduğunu gördüm” ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden vatandaşın atladığı binanın yıkılacağını söyleyen görgü şahidi,” Bu binanın mahkemelik olduğunu biliyorum. Yıkılacak diye biliyordum şeklinde konuştu. Olayı duyarak olay yerine gelen mahalle sakinleri inşaatın içinde başka kişilerin olduğunu iddia ederek şahısların kaçtığını belirtti.

Hayatını kaybeden Mehmet Ali Yılmaz’ın cenazesinin yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatırken çevredeki güvenlik kameralarını incelemek üzere merkeze götürdü.

OĞUZCAN YAZAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş