İstanbul Boğazı’nda sürat teknesi alabora oldu

İstanbul Boğazı’nda sürat teknesi alabora oldu
İstanbul Boğazı’nda yalı iskelesine çarpan sürat teknesi battı.

İçerisinde 3 kişi olduğu iddia edilen teknede bir kişi kendi imkanlarıyla yüzerek karaya çıkarken, diğer iki kişi boğazda kayboldu.

İstanbul Boğazı, Beykoz Anadolu Hisarı açıklarında içerisinde 3 kişi olduğu iddia edilen sürat teknesi, saat 04.30 sıralarında kontrolden çıkarak yalı iskelesine çarpması sonucu battı. Tekne içerisinde bulunan Cengiz Korkmaz (32) yüzerek karaya çıkmayı başarırken diğer iki kişi boğazda kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Deniz polisi, Sahil Güvenlik ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Karaya çıkmayı başaran Cengiz Korkmaz olay yerine gelen sağlık ekiplerince Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ise kayıp olduğu öne sürülen 2 kişiyi bulmak için denizde arama başlattı. Aramalar devam ediyor. 

Görgü tanığı Ercan Yıldız isimli vatandaş, sahurdan sonra balık tutmak için boğaz kıyısına geldiklerini ve bir sürat teknesini hızla ilerlerken gördüklerini aktardı. Yıldız, daha sonra patlamaya benzer bir ses duyduklarını ve teknenin batmış olduğunu öğrendiklerini ifade etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş