İŞKUR VE TSO SANAYİDE ESNAFI BİLGİLENDİRDİ

İŞKUR VE TSO SANAYİDE ESNAFI BİLGİLENDİRDİ
İŞKUR Samsun Bölge Müdürlüğü ve Çarşamba Ticaret Sanayi Odasının birlikte yürüttükleri çalışma doğrultusunda Çarşamba Sanayi esnafına bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Samsun İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Ayhan Keleş ve beraberindeki danışmanlar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlemiş olduğu programda sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldiler.

Çarşamba Sanayi Sitesi Çıraklık Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda, başta 6111 sayılı yasa olmak üzere işbaşı eğitimleri, işverenlerin sorunları, talepleri, sektörlerin personel ihtiyaçları, işverenlerin işçi istihdamıyla ilgili teşvikler ve yasalardan kayıtlı hakları, işbaşı eğitimleri ve kurslarla ilgili bilgi,iş arayan personel ve işçi arayan sektörlerle yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve karşılıklı görüş alışverişi ve benzeri birçok konuda bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda konuşma yapan ticaret ve sanayi odası başkanı Ahmet Yılmaz, üyelerine, başta teşvik ve hibe programları olmak üzere tüm konularda zaman zaman bilgilendirme toplantısı yapılacağını, üyelerin azami şekilde tüm desteklerden faydalanmaları açısında çaba sarf edeceğini söylerken, üyelerinde davet edildikleri toplantılara iştirak ederek gelişmelerden haberdar olmalarının önemli olduğunu vurguladı.

Daha sonra söz alan İŞKUR Müdür Yrd. Ayhan Keleş de İŞKUR bağlantılı tüm teşvikleri kullandırmak ve üyelerimize faydalı olmak için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ve dükkân dükkân dolaşarak devletin sıcak yüzünü herkese göstereceklerini ifade etti.

3.20130712094721.jpg
untitled-3.20130712094730.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber